News

De eerste ex is bekend: deze realityster keert terug in Ex on the Beach: All Stars

eerste-ex-ex-on-the-beach-all-stars

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach staat klaar om ons mee te nemen op een rollercoaster van drama, liefde en juice! We hebben al ontdekt welke ex als eerste aan zal spoelen op het strand, en geloof ons, het belooft een knallende start te worden! Déze realityster komt de boel flink opschudden.

Nog even geduld

Ex On The Beach: Double Dutch keert vanaf zondag 7 april om 22:00 uur terug met een exclusief All Stars-seizoen op MTV Nederland, België en MTV.nl, en is daarnaast vanaf dinsdag 9 april te bekijken op Videoland. Wij zitten al weken klaar om dit realityprogramma vol hitte, lust en drama weer te verwelkomen op ons scherm!

In Ex On The Beach: Double Dutch All Stars gaan acht bekende, sexy singles uit Nederland en België samen op reis naar Colombia, waar ze verblijven in een prachtige villa. Ze kunnen hier genieten van alle luxe, zon en lust – tot de Tablet of Terror roet in het eten gooit. Dit seizoen bestaat de cast bestaat uit Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Hun avontuur zal te zien zijn op onze beeldschermen en zorgt voor negen spannende afleveringen, gevolgd door een reünie. Onverwachte wendingen, onaangename verrassingen en een leger aan exen doen hun best om de vakantie van de singles tot een levensechte hel te maken. Enne, de eerste ex die de boel gaat opschudden is al bekend…

Bekend gezicht

De eerste ex die zich bij de originals voegt, zal niemand minder dan Megan zijn. Deze realityqueen staat klaar om zich als eerste aan te sluiten bij de originals. Tijdens haar vorige deelname is ze vroegtijdig het programma uitgestapt voor de liefde. Daar heeft ze nu spijt van, want ze had graag voor meer drama willen zorgen en meer lust willen uitoefenen in de villa.

Voor welke man komt Megan dit seizoen uit de zee gewandeld? Wij denken dat zij de ex van Luca is! Eind vorig jaar vingen we hier en daar namelijk gossips op dat de twee meerdere malen op dezelfde plekken werden gespot; in Dubai, een hotel in Amsterdam, en in dezelfde Ferrari. Toeval? Wij denken van niet.

Kleine recap

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat Megan, samen met ex-vriend Kevin, meedeed aan Temptation Island. Hoewel de twee niet samen het programma verlieten, bezorgden ze ons wel een aantal iconische quotes, die wij – in alle eerlijkheid – nog regelmatig naar onze vriendinnen uitspreken. Gaat er een belletje rinkelen bij: “De kaas komt uit haar oren”? Megan hield aan het realityprogramma wel een korte fling over met verleider Joshua, en heeft zelfs een relatie gehad met Joey van Ex on the Beach. Nu is ze single en ready om voor een hele hoop drama te zorgen. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: Ex on the Beach Double Dutch: All Stars