News

Baby on the way! Ex On The Beach-Romée wordt mama

baby-nieuws-romee

Er is weer een mom to be die haar gelukkige babynieuws met de wereld deelt via Instagram. Realityster Romée van Zeeland deelt namelijk een ontzettend schattige plaat met haar partner, waarop de toekomstige toevoeging aan het gelukkige gezin al duidelijk zichtbaar is! Maar wie is dit gelukkige paar, en waar kennen we ze precies van?

Ex On The Beach en Temptation Island

Romée van Zeeland begon haar carrière in de mediawereld met haar deelname aan Temptation Island als knappe verleidster, maar werd vooral bekend door haar deelname aan het bekende realityprogramma Ex On The Beach: Double Dutch. Sinds haar deelname hieraan in 2022, als ex van Luca, heeft ze een grote hoeveelheid fans en volgers verzameld op verschillende sociale media platforms. Ze heeft in het programma namelijk voor aardig wat drama en sensatie weten te zorgen!

Sinds haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch heeft Romée vooral haar centjes verdient via sociale media en andere websites. En al heeft ze in beide programma’s nooit de liefde weten te vinden, heeft ze dat in het echte leven wel! Met haar partner Revie is ze dolgelukkig, en samen staan ze dan ook te popelen om hun goede nieuws met de wereld te delen in stijl.

Babynieuws van Romée

De ooievaar komt binnenkort langs, Romée en Revie verwachten hun allereerste kindje! Deze verrassing deelde de realityster met haar vele fans op Instagram afgelopen weekend en ze voegde er een stunning plaatje bij van de gelukkige mom and dad to be!

Na het weken geheim te hebben gehouden, heeft het stel eindelijk besloten het spannende nieuws me de hele wereld te delen. Met de caption ”🤍🍼 MEET THE PARENTS. Our biggest wish came true 🤍”maakte het stel op Instagram duidelijk erg gelukkig te zijn over hun baby op komst. Ook de kleine maakte op de professionele foto de aanwezigheid al duidelijk bekend – de baby bump was namelijk bumping!

View post on Instagram
 

Felicitaties in overvloed

Niet alleen het koppel, maar ook de reacties van haar volgers zijn allemaal erg positief. Gelukkig maar, want we hadden het niet anders willen zien! Andere bekende EOTB-deelnemers reageren vol enthousiasme op het goede nieuws. Zo reageert EOTB-Shirley Cramer met ”ZOOOO LEUK 😍😍😍” en EOTB-Megan Desaever met ”Proficiat 😍😍”.

Met de komst van de baby staat Romée en Revie een nieuw en spannend avontuur te wachten. Ondanks alle drama van realityprogramma’s heeft Romée toch de liefde weten vinden, en wij wensen het koppel dan ook alle geluk en liefde toe in deze bijzondere tijd!

Benieuwd naar welke andere EOTB-ster in verwachting is? Hier lees je welke gelukkige deelneemster ook mama wordt!

Beeld: Instagram @romeeeeyy