News

Cashen maar! Dit is hoeveel EOTB-Shirley verdient per maand

hoeveel-shirley-verdiend-in-een-maand

Elke seizoen weet het programma Ex On The Beach ons weer te verbazen met een overvloed aan drama en lust. Het nieuwste seizoen is net afgelopen, en we volgen de ex-deelnemers nauwkeurig om te zien wat hun toekomstplannen zijn. Deelnemers worden na hun deelname omarmd door roem en bekendheid, en hun inkomen neemt aanzienlijk toe. Maar hoeveel verdienen deze realitysterren eigenlijk?

Shirley van Ex On The Beach

De naam Shirley doet bij velen een aantal belletjes rinkelen, grotendeels door haar deelname aan het bekende programma Ex On The Beach. Het realityprogramma speelt zich af in een prachtige villa ergens op een zonnig eiland, waar deelnemers en hun ex-geliefdes met elkaar opgescheept zitten. Het programma zit dan ook vol spanning en sensatie – acht singles samen met hun exen op één eiland kan nooit goed aflopen! Liefde, ruzie, en (vooral) lust heeft dit bekende programma dan ook in overvloed.

Het meest recente seizoen van Ex On The Beach is al afgelopen, waardoor fans met veel ongeduld uitkijken naar het volgende seizoen. Afgelopen seizoen was een all stars-seizoen, wat betekent dat de meerderheid van de deelnemers al had meegedaan aan eerdere seizoenen. Een van deze all-stars was Shirley, en in dit seizoen was ze een van de originals – een van de acht originele singles. Voor haar deelname aan Ex On The Beach, heb je haar mogelijk zien verschijnen bij Temptation Island VIPS. Verder heeft Shirley ook meegedaan aan bekende programma’s als Echte Meisjes In De Jungle en Eating With My Ex, wat haar alleen maar meer fans heeft opgeleverd.

Cashen maar!

Als een van de meest bekende realityprogramma’s in Nederland, met duizenden kijkers en fans, zal Ex On The Beach hun deelnemers vast goed betalen, toch? Nee hoor! Voor hun deelname zelf krijgen de bekende singles namelijk niets betaald, al is het voor hun wel een goede investering. Het programma levert ze namelijk veel nieuwe fans op, waardoor ze onder andere op sociale media veel geld kunnen verdienen dankzij hun deelname aan het programma.

Ook Shirley krijgt allemaal kansen aangeboden, waaronder betaalde feestjes en branddeals. Maar ook op een iets pikanter platform maakt ze veel winst! Waar oud-deelnemers van dit realityprogramma namelijk het meest aan verdienen, is aan hun werk op websites waar ze tegen betalingen van hun fans ‘speciale content’ voor ze maken.

Preuts is Shirley hier gelukkig niet over. Ze deelt trots dat haar grootste inkomen komt van deze websites, en dat ze meer verdiend dan ooit tevoren! “Ik verdien er mijn geld mee en ik heb nog nooit zoveel geld verdiend”, zegt de EOTB-ster. Shirley noemt het plaatsen van spicy foto’s en video’s voor haar fans dan ook haar echte beroep, en de grootste reden voor haar deelname aan Ex On The Beach.

”Hoeveel per maand?”

Op Instagram heeft Shirley ruim 258.000 volgers, maar ook op de spicy websites heeft ze een aardige fanbase opgebouwd. Ze heeft aangegeven dat ze met de content die ze post in één maand makkelijk €15.000 verdient, en daar is ze dan ook zeker trots op.

Ook via andere manieren haalt Shirley geld binnen, zoals bijvoorbeeld haar aanwezigheid op feestjes. Hier kan ze per feestje rond de €500 mee verdienen! Shirley geeft wel toe dat dit een beetje buiten haar comfortzone ligt – op het podium staan vind ze namelijk niets. Ook geeft ze aan dat ze liever geen branddeals doet:”Dan sta je daar zo van: ‘Kijk eens wat een mooie waterfles’. Dat vind ik zo rot.” Gelukkig hoeft Shirley zich daar verder geen zorgen over te maken met haar maandelijkse inkomen!

Beeld: Instagram @shirleycvc