News

Dit zijn de deelnemers van Echte Meisjes in de Jungle 2024

echte-meisjes-in-de-jungle

Via verschillende juicekanalen zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gelekt. Ook weten we dat de deelnemers van dit seizoen zullen vertrekken naar de jungle in Suriname en zullen er ook weer oude gezichten verschijnen die eerder al eens eerder hebben meegedaan.

Echte Meisjes in de Jungle

Goed nieuws voor de fans! Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaat bijna beginnen. En wij weten inmiddels wie er meegaan doen. Eerder heeft @JuiceChannel in hun Instagram Stories namelijk gelekt welke meiden het aandurven om naar de jungle te gaan en ook werd er bekend dat ze zullen afreizen naar Suriname.

Het eerste seizoen van Echte Meisjes in de Jungle werd opgenomen in 2011, maar na twee seizoenen werd dit programma alweer van de buis gehaald. Gelukkig heeft Videoland de gebeden van alle fans gehoord en hebben ze afgelopen jaar een nieuw seizoen gemaakt. Deze werd gewonnen door Kelly Heruer, die het in de finale opnam tegen Diva. En nu komt er dus weer een nieuw seizoen aan. Wij kunnen niet wachten!

Deelnemers van het nieuwe seizoen

En nu zijn dus ook de deelnemers van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De dames die dit jaar de jungle van Suriname in zullen gaan zijn Lesley Verspille, Imen Dirie, Famke Louise, Jacomine, Michelle Bibi, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Shanta, Deveny en Kelly van der Veen. Ook zullen we een aantal oud deelnemers terugzien, waaronder Michella Kox en Louisa Janssen. Dat belooft heel veel drama!

Beeld: Instgram @juicechannel__