Films & Series

Robin tegen Shirley: ‘Je vindt waarschijnlijk een Hans die alles voor je betaald.’

Are you ready voor een nieuwe aflevering van ‘Eating With my Ex?’ Wij wel! Niemand minder dan Robin en Shirley uit EOTB schuiven bij elkaar aan tafel. Dat belooft veel goeds, want de twee zijn nog lang niet uitgepraat. Ze verlieten samen het programma Ex On The Beach, maar al snel gingen ze uit elkaar. Robin zou té lief zijn voor Shirley. Sindsdien hebben de twee knallende ruzie met elkaar. Als dat maar goed gaat…

Lees ook: Oei, Michael vraag aan Bradley of hij een daddy zoekt!

Heftige gesprekken

De twee zitten nog maar net bij elkaar aan tafel en het begint gelijk goed. Robin vraagt aan zijn ex Shirley hoe zij haar toekomst voor zich ziet. “Ik kijk niet echt naar de toekomst, ik kijk gewoon naar de dag”, deelt Shirley. Robin vindt dit gelijk weer een fout antwoord en wil haar graag ‘een gratis tip’ meegeven. “Houdt er rekening mee dat alles wat jij in dit stukje van je leven doet, wel heel je leven meegaat. Daarna geeft hij nog even een snauw naar Shirley dat hij niet weet wat haar plannen zijn en dat ze waarschijnlijk nog steeds haar ‘Only Fans dingetje’ doet. “Totdat je een Hans vindt die alles waarschijnlijk voor je betaalt.” Spicy!

Ook deelt Robin dat zij over 20 jaar geen Only Fans meer kan doen omdat ze dan te oud is. “O nee, je hebt die fillers”, zegt hij. Shirley is er klaar mee en roept “Ik heb geen fillers meer, jammer”. Nou, die zit! 😉 Maaarrr.. Robin zijn punt is duidelijk. Shirley moet wat meer aan haar toekomst denken. Wat zouden haar kinderen ervan vinden als zij weten dat hun moeder vroeger op Only Fans zat?

Shirley trekt het niet langer…

Dan is Shirley aan de beurt en mag zij de vraag voorlezen: “Gaan wij met respect voor elkaar van tafel?” Robin laat gelijk weten dat hij geen respect meer heeft voor haar. Shirley deelt dat zij hem bloed irritant vindt, maar dat ze het niet nodig vindt om hem nog een trap na te geven. Robin probeert nog het één en ander uit te lokken. Even lijkt het erop dat Shirley het in kan houden, maar dan toch zit er iets dwars. “Ik vind je een schijnheilige kwal, je loopt hier een hele show op te houden.” “Dat doe ik niet”, zegt Robin. “Doe dan boos, ga dan niet zoals Mark Rutte tegen mij lopen praten met die politieke kut handen van je!”

Lees ook: In ‘Eating With My Ex’ gaan bekende mensen op date met hun ex

Een nieuwe aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch, is vrijdag te zien op Discovery+. Als jij nou ook niet kan wachten tot vrijdag kan je alvast even inkomen door het fragment hierboven te bekijken. Één ding is zeker; deze aflevering wordt juicy!

Bron: Discovery+Beeld: Discovery+

Must reads 👀