News

Wie is de vriend van Monica Geuze? Alles wat we weten over Robbert Kroese

Als trouwe kijkers van Like Monica zagen we Monica Geuze's vriend Robbert best vaak in beeld, maar wat weten we eigenlijk allemaal over Robbert? Lees vooral verder, want wij hebben alles wat je over Robbert wil weten voor jou op een rijtje gezet!

vriend monica geuze

Wie is de vriend van Monica Geuze?

Monica Geuze had eerst relaties met de bekende rapper Lil’ Kleine en de profvoetballer Lars Veldwijk. Met die laatste heeft Monica ook een dochtertje gekregen, Zara-Lizzy. Nu is Monica al anderhalf jaar gelukkig met haar vriend Robbert Kroese. Over de relatie met Robbert vertelde Monica al: “Ik heb er gewoon heel erg veel zin in om de rest van mij leven met hem te delen.” Dat geloven wij graag, want het geluk straalt echt van de twee af!

FOTO: er is alwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze

Alles over Robbert Kroese, de vriend van Monica Geuze

In de documentaire Like Monica op Videoland hebben we natuurlijk als trouwe kijkers al kennis gemaakt met de vriend van Monica Geuze, Robert Kroese, maar eigenlijk weten we nog helemaal niet zoveel over hem. De details houdt Robbert dan ook graag voor zichzelf, want op zijn socials is helemaal niets over hem te vinden. 

Het begin van hun relatie 

Monica en Robbert elkaar hebben ontmoet op de datingapp Raya, dit is niet zomaar een datingapp, maar vooral voor succesvolle of bekende mensen. Hier klikte het eigenlijk meteen tussen de twee en het grappige aan het verhaal is dat Monica's beste vriendin Danique Bossers die we onder andere kennen van Most Wanted, Robbert al kende en dan ook heel enthousiast over de boy was. Dit klinkt toch echt als de perfecte love story? 

Wat voor werk doet Robbert Kroese, de vriend van Monica Geuze?
 

No worries, wij hebben gelukkig wel het een en ander over hem gevonden. Zo is Robbert 29 jaar oud een werkt hij als retailmakelaar voor KroesePatrnotte. Daarnaast zijn de twee nog steeds happy in love en hebben zij pasgeleden een huis voor 1,6 miljoen euro in Amsterdam Oud-Zuid gekocht. Het huis is echt prachtig en in de laatste vlog van Monica Geuze kun je hier dan ook een glimp van op vangen, maar is ook te zien dat Monica en Robbert ander halfjaar verkering hebben. Hoe leuk?

 

 

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved