News

Monica Geuze doet een boekje open over het contact met ex Lil' Kleine

Monica Geuze is op dit moment hartstikke gelukkig met haar voetballer Lars Veldwijk. We weten allemaal dat een aantal jaren geleden de vlogster een relatie had met Lil' Kleine. Voor ons is nog steeds de vraag waarom hier een einde aan kwam en misschien nog wel interessanter: hoe is het contact nu met deze twee? Monica Geuze doet in haar nieuwste vlog eindelijk een boekje open. Lees snel verder. 

Breuk met Lil' Kleine
Het is 2,5 jaar geleden dat Monica Geuze een relatie had met Lil' Kleine. Inmiddels zijn de twee opnieuw gelukkig in de liefde, maar de grote vraag blijft: waarom ging het uit en kunnen ze vandaag de dag nog wel normaal met elkaar omgaan? Hier hebben we nooit echt een duidelijk antwoord op gekregen, totdat Monica Geuze haar nieuwste vlog online plaatste. Oehhh, tell me more! 

Vlog Monica Geuze
Tijdens een Q&A in haar nieuwste vlog kwam de brandende vraag waarom het is uitgegaan met haar ex Lil' Kleine. Monica zegt hierop het volgende: "Op een gegeven moment gebeuren er dingen in een relatie en dan ben je op een gegeven moment klaar met elkaar. Nou, op dat punt waren wij ook wel." En of ze nog contact hebben met elkaar? "Nou eigenlijk niet. Alleen als we elkaar zien, dan groeten we elkaar normaal. Er zijn no hard feelings, geen ruzie of sensatie." Niks aan het handje dus. Soms gaan relaties over en zij hebben er vrede mee, aldus Monica. Wil je de volledige video zien? Bekijk deze hieronder. 

Beeld: BrunoPress | Bron: YouTube

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved