Monica Geuze over ex Lars Veldwijk "ik kan hem echt vervloeken"

News door Fleur Nieuwenhuis

De allereerste aflevering van Like Monica seizoen 2 staat op Videoland. Yes! Eindelijk kunnen we weer een kijkje nemen in het interessante leven van de influencer. In seizoen 1 zag je hoe Lars Veldwijk naar Zuid-Korea vertrok voor zijn werk. Monica vertelt nu dat ze hem daarvoor wel kan vervloeken.

Monica Geuze over de verhuizing van haar ex Lars Veldwijk

Monica Geuze vertelt in de eerste aflevering van haar realityshow Like Monica dat ze het vervelend vindt dat Lars aan de andere kan van de wereld woont. Haar ex voetbalt voor een club in Zuid-Korea. Daarom kan hij niet even snel op en neer om Monica te helpen bij de opvoeding van hun dochter Zara-Lizzy.

Zara-Lizzy

Monica en Lars kregen er in 2018 een super lief dochtertje bij, genaamd Zara-Lizzy. De twee waren dolgelukkig als kersverse ouders. Helaas hielt hun relatie geen stand. Doordat Lars een succesvolle carrière heeft in Zuid-Korea is hij niet vaak bij zijn dochter in Nederland. Hierdoor moet Monica hun dochter praktisch alleen opvoeden. Dit valt haar soms zwaar vertelt ze aan visagist Xelly Cabau van Kasbergen. "Laatst was ze anderhalve week doodziek. Alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken."

Blij met de tijd

Naast de zware momenten is de influencer wel heel blij met de mooie momenten. Ze heeft haar dochter super veel bij zich en hierdoor maakt ze alles mee. "Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee. Ik vind ook dat ik totaal niet mag klagen. Rob (haar huidige vriend, red.) is hartstikke leuk met haar. Dat is zo fijn."

Lars Veldwijk

Vader Lars en moeder Monica hadden een relatie tot november 2019. Vlak na hun breakup vloog Lars naar Zuid-Korea voor zijn voetbal carrière. Dit vond Monica heel lastig. Ze werd 'achtergelaten' in Nederland met een kind. Nadat ze een tijdje ruzie hebben gehad zijn de twee gelukkig weer on good terms.