Cute! Monica Geuze en haar vriend Robbert zetten de volgende stap in hun relatie

News door Fleur Nieuwenhuis

Monica Geuze is nu een jaar samen met haar grote liefde Robbert. Na deze mijlpaal besluit het koppel dat het tijd is voor de volgende stap. De twee hebben samen een huis gekocht!

Monica Geuze en Robbert kopen samen een huis

De carrière van Monica Geuze is de afgelopen jaren in sneltreinvaart vooruit gegaan. De celeb begon als vlogger en daarna werd ze succesvol op Instagram. Vervolgens schreef ze meerdere boeken en mocht ze verschillende presentatieklussen doen. Je kan zeker zeggen dan Monica een echte powerwoman is! Naast haar succesvolle carrière heeft ze ook nog een super lieve dochter en een hele leuke vriend. Ze kondigt nu via Instagram aan dat ze samen met die lieve vriend een huis heeft gekocht. 

Monica Geuze en Robbert Kroese

De lovebirds delen een foto op Instagram waarop ze aankondigen dat ze samen een huis hebben gekocht. "We. Just. Bought. A. House. 🤯🤩🥳🥂", schrijft de influencer onder het kiekje. Op de foto is te zien dat de champagne is aangebroken en ze zijn begonnen met het klussen. Gefeliciteerd Monica en Robbert!

Een jaar samen

Robbert verscheen als de 'mysterieuze nieuwe liefde' in de realityserie Like Monica. De twee zijn serieus gaan daten en later liet Monica weten dat ze officieel een koppel zijn. Het is geen geheim dat Monica helemaal gek is op Robbert. Ze laat heeft meerdere keren gezegd dat hij echt de ware voor haar is. De lovers zijn nu ongeveer een jaar samen en naar aanleiding van deze mijlpaal verscheen dit te lieve kiekje op Instagram. Heel schattig!

Monica Geuze zwanger?

Het koppel heeft een huis gekocht, maar er gaat ook een gossip dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Dit komt omdat de influencer verkondigde dat ze een preggobrain heeft a.k.a. een zwangerschapsbrein. Zou het? Het koppel heeft nog niet gereageerd op deze juice. We zullen moeten wachten op het antwoord.