News

Zou het? Deze hint wijst erop dat Monica Geuze weer zwanger is

Monica Geuze is ongeveer twee jaar geleden bevallen van haar lieve dochtertje Zara-Lizzy. Fans denken dat Zara-Lizzy er misschien een broertje of zusje bij krijgt. Dit wordt gedacht omdat Monica een opmerkelijke comment plaatste op haar Instagram-account.

Monica Geuze zwanger?

Monica Geuze werd een aantal jaar geleden bekend door haar YouTube-kanaal, maar al snel mocht ze andere toffe dingen doen. De ster heeft bijvoorbeeld Temptation Island gepresenteerd en ze heeft een show genaamd Mind over Madness met Kaj Gorgels. Naast haar drukke carrière is Monica ook in het nieuws geweest door haar liefdesleven. Na haar relatie met voetballer Lars Veldwijk heeft Monica de liefde weer gevonden. Haar nieuwe liefde heet Robbert Kroese. Op Instagram laat Monica weten dat ze nog steeds dolverliefd is op Robbert en dat ze de rest van haar leven met hem wil delen. Super lief! Ook heeft Monica een dochter met haar ex Lars. Deze week plaatste de celeb een foto op haar Instagram-account waarop ze lekker in een grote trui op de bank zit. Haar beste vriendin Danique reageert op de foto met: "Waar was mijn uitnodiging voor deze zussendag?" Hierop reageert Monica weer met: "Sorry, was je vergeten uit te nodigen vanwege preggobrain😂😂😂😂" Preggobrain?! Deze term wordt vaak gebruikt als een zwangere vrouw last heeft van verstrooidheid door haar zwangerschap. Zegt Monica hier dat ze een preggobrain heeft omdat ze zwanger is?! De term wordt ook wel gebruikt voor de verstrooidheid nadat iemand is bevallen. Maar Zara-Lizzy is nu al twee jaar oud, dus dat lijkt ons een onwaarschijnlijk lange preggobrain...

Fans van Monica Geuze

De opmerking viel ook op bij haar trouwe volgers. Sommige volgers zijn helemaal enthousiast: "Omg preggobrain? Tell me more!", zegt iemand. Anderen geloven het niet: "Ja dit is vast een grap", comment iemand anders. Monica heeft nog niet gereageerd op de gossip. Wij zijn heel erg benieuwd! Hoe lief zou het zijn als Zara-Lizzy een grote zus wordt!

Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved