Celebs

Kaj Gorgels en Monica Geuze krijgen een eigen programma

De succesvolle Monica Geuze heeft een busy life. Monica heeft het momenteel weer erg druk met haar reality-serie Like Monica, haar sieraden merk MeauxMeaux en daarnaast is er een tweede boek on the way. Toch lijkt het erop dat Monica nog tijd over heeft. Samen met Kaj Gorgels duikt ze in het diepe, met hun nieuwe avontuur: Mind over Madness...

Mind over Madness het nieuwe project van Monica Geuze en Kaj Gorgels

Monica Geuze vertelde aan RTL Boulevard wat het nieuwe project precies zal inhouden. Mind over Madness is een online platform voor inspiratie en de groei die je maakt. De reden dat de twee dit avontuur aangaan is omdat ze zelf heel geïnteresseerd zijn in Ted Talks, podcasts, psychologie, ondernemerschap en deze interesse willen ze graag delen. Elke maand zal er dan ook een livestream van Mind over Madness te zien zijn, waarin ze elke aflevering een speciale gastspreker uitnodigen. Deze live-uitzending kan je gewoon streamen vanaf je bank of zelfs in je bed..;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MIND OVER MADNESS

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Samenwerking Kaj Gorgels en Monica Geuze

Als je hebt opgelet tijdens de podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels weet je al een tijdje dat dit nieuwe project er aan zat te komen. De grootste inspiratie om dit avontuur te beginnen waren de goede gesprekken tussen Kaj en Monica. Hoe je nou precies de beste versie van jezelf wordt... "Ik heb een grote nieuwsgierigheid in alles wat te maken heeft met de balans tussen het chaotische bestaan en de controle behouden. Daarin vind ik zowel de wetenschappelijke, spirituele of psychologische benadering interessant. Het helpt allemaal in je groei en draagt bij aan je zelfontwikkeling. Hoe leuk als je dit met je volgers kan delen?", vertelt Kaj enthousiast. Helaas is de link waar je je kon opgeven op het moment weggehaald, maar hopelijk komt deze snel weer terug en kunnen we ons weer opgeven. Wij zijn namelijk heel benieuwd naar Mind of Madness. 

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved