Celebs

Alles over het vriendje van Jessie Jazz Vuijk: Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk: Nederlands model en bekend YouTuber. Met haar video's bereikt ze veel mensen. Ook op Instagram plaatst zij soms leuke kiekjes van zichzelf. Dat mag ook wel als Miss Nederland van 2015. Sinds anderhalf jaar heeft ze ook een leuke vriend. Maar wat weten we eigenlijk van hem? Lees snel verder, want wij vertellen je alles over Kaj Gorgels.

Vriend van Jessie Jazz Vuijk: Kaj Gorgels

Jessie Jazz Vuijk heeft al anderhalf jaar een relatie met Kaj Gorgels. Op Instagram plaatsen ze de leukste en schattigste foto's samen. Het is goed te zien dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar. Maar de lokale bevolking van de Filipijnen dacht een tijdje geleden anders over. Het stel werd in 2019 zelfs aangezien als broer en zus tijdens hun vakantie in de Filipijnen. Ai... Toch pakte hij het als de 'echte Kaj' op en plaatste niet lang daarna een gephotoshopte foto ervan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

they asked us here if we were brother and sister. 😅

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

Liefdes leven van Kaj Gorgels

Maar vergeleken bij nu had Kaj voor de relatie met Jessie een heel ander leven... Kaj Gorgels heeft het namelijk met meer dan 300 vrouwen gedaan, kwam in het YouTube-format 'Gossip' van Anna Nooshin naar boven. Anna had namelijk als gerucht dat Kaj het met meer dan 300 vrouwen het bed heeft gedeeld. "Nou, dat is wel héél veel", zei Kaj terug. "Meer dan 100, 150, 200, maar 300 is wel heel veel." Kaj vertelde dat je moet terug rekenen naar de weekenden "en dan ieder weekend een ander." Toch zit hij niet zo met zijn reputatie als player.

Privéleven van Kaj Gorgels

We kennen Kaj als een rasechte Rotterdammer. We weten wel veel over hem, maar zijn privéleven houdt hij liever voor zich. Toch liet hij bij Expeditie Robinson een paar jaar geleden een goed band te hebben met zijn broer. In een video op Kaj's YouTube-kanaal verrast hij zijn broer met een dure auto. Zoek de verschillen :-).

Kaj Gorgels is op Instagram: Kaj's Typetjes 

Op Instagram heet Kaj ook wel: Kaj's Typetjes, waar hij af en toe de gekste video's en teksten plaatst. In de filmpjes doet hij imitaties en gekke scenario's na die iedereen kan overkomen. Later begon hij ook met het maken van vlogs over zijn eigen leven. Hij noemt zijn YouTube-kanaal zelf: "Een grote hoeveelheid inhoudsloze filmpjes, van fictieve typetjes. Plat, slap en droog. Neem het vooral niet te serieus, dat doe ik ook niet." En met succes, want hij heeft op zijn kanaal 105.000 volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bekende tegenkomen tijdens het doen van boodschappen....😑

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Tv programma's Kaj Gorgels 

Maar ook op tv gaat hij ook hard. Kaj deed mee aan Expeditie Robinson 2017 en haalde zelfs de finale. De YouTube-ster noemde zijn deelname aan het programma: "Een ervaring om nooit te vergeten, maar ook iets wat ik nooit meer wil meemaken." Maar niet voor lang, want eind 2018 mocht hij zichzelf presenteren als de nieuwe host van Expeditie Robinson. Vervolgens presenteerde Kaj programma's als Concentrate, Temptation Island VIPS, De Beste Verleiders en I Love You Tattoo. Ook was hij samen met Yolanthe Sneijder-Cabau het presentatie-duo van Temptation Island.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat was het dan! Ik heb net naast het potje gepist, dat deed ik als baby ook weleens, dan stond mijn moeder de hele dag te dweilen! Op, gesloopt, moe, mager, 11 kilo lichter, klaar, maar met een oprechte glimlach stond ik een dag na de finale klaar voor deze foto! Want wat was het een prachtig avontuur, echt onvergetelijk! Ik voel me gezegend dat ik dit heb mogen meemaken. Ontzettend gelukkig. Zoveel mooie momenten beleefd en nieuwe vrienden gemaakt, dit vergeet je nooit meer. Iedereen, die de afgelopen maanden intensief heeft meegeleefd, onwijs bedankt. Al die lieve, leuke, positieve berichten en reacties onder foto's en filmpjes of in het echt. Jullie zijn fantastisch. Echt geweldig om dit mee te maken! Carlito, ouwe Spaans eland, gefeliciteerd met je dik verdiende overwinning, zeer terecht en gegund vriend! En T-rex Soundos, ook jij gefeliciteerd met je fantastisch finale plaats, een ware comeback-kid💪🏻 ZO EN DAN NU OP VAKANTIE!

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Theatertour van Kaj Gorgels 'Effe relativeren'

Toch had Kaj nog iets op zijn lijstje staan. Het was altijd al een droom van hem om een eigen landelijke theatershow te hebben. En die droom vorig jaar zeker uitgekomen. De presentator heeft namelijk een eigen theatertour gedaan 'Effe relativeren'. In zijn show liet hij zijn kijk op het leven naar voren komen. Kaj is namelijk eind twintig en vind dat op die leeftijd een hoop keuzes gemaakt moeten worden. Ben je eeuwig vrijgezel of moet je je gaan settelen? Hij vind het maar moeilijk en sprak hierover in zijn shows. Kaj deed het op zijn eigen cynische en sarcastische manier. Zijn laatste show was helaas op 11 januari, maar in zijn Instagram post zegt hij: "Wellicht tot een volgende, I’LL BE BACK."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

 

Ben jij na dit artikel ook benieuwd naar het vriendje van Queen of Jetlags? Lees hier alles over hem. 

Bron: RTL, TVBTheater.nl | Beeld: Bruno Press 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook