News

Rick en Annelien stoppen met Temptation Island (en dit zijn hun opvolgers)

Temptation Island is nu een paar weken afgelopen. Wij kunnen nu al niet meer wachten op het volgende seizoen! Monica verklapte in de laatste aflevering dat er sowieso nog een seizoen op komst is. Helaas stapt Kaj Gorgels uit het programma. Hij wordt vervangen door een andere bekende man.

Temptation Island: het nieuwe presentatieduo

In de laatste aflevering van Temptation Island Love or Leave verklapt Monica Geuze dat er sowieso een volgende seizoen aankomtWe can't be more excited! De makers van de realityshow lieten weten dat iedereen zichzelf kan opgeven. Natuurlijk als koppel, maar ook als single. Ben jij opzoek naar de ware liefde? Dan vind je die misschien wel in de villa! Misschien ben jij wel de vrouwelijke Ricky, who know's...

Monica en Kaj

Het eerste seizoen Temptation Island Love or Leave werd gepresenteerd door het iconische duo Monica Geuze en Kaj Gorgels. De twee zijn in het dagelijks leven heel goed bevriend. Hierdoor spatte de chemie van ons beeldscherm. Maar RTL heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen niet door Kaj gepresenteerd gaat worden. Monica is nog steeds van de partij, maar dan wel met...Viktor Verhulst! 'Dit keer slaan we de handen ineen met onze met onze zuiderburen', laat het programma weten via Instagram.

Viktor Verhulst

Viktor Verhulst heeft al eerder reality-tv gepresenteerd. Onder ander het programma Love Island samen met Holly Brood. Gaat dit betekenen dat er ook weer Vlaamse deelnemers mee kunnen doen aan Temptation Island? Dit is nog onbekend.

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved