News

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 6: er is een officieel stelletje en er moet iemand naar huis

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 6 is alweer geweest. Het lijkt wel alsof de afleveringen steeds heftiger worden... Vorige week stond Jørney midden in alle drama. Deze week maken twee deelnemers het officieel tussen hun. Ook moet iemand het eiland verlaten. Lees snel verder voor alle juice uit aflevering 6!

Ex On The Beach Aflevering 6

Vorige week zag je dat Odim twijfelde tussen Jørney en Shani. Uiteindelijk koos hij toch Jørney. Dit bleek een goede keuze want Shani kon het erg goed vinden met de ex van Jørney, Davey. Maar de Tablet Of Terror gooit roet in het eten. De 21-jarige Stash komt het eiland op lopen en zij is de ex van Davey. Zouden zij toch nog samen eindigen?

De nieuwe ex

De aflevering begint gelijk goed. Lesley, Stash en Sander moeten naar het strand om de nieuwe ex op te wachten. Dit is de 26-jarige Dion en de ex van Stash. Oeii, Stash is net aangekomen en haar ex komt er gelijk achteraan... Dion gaat op date met Lesley en die zien elkaar wel zitten, maar Stash staat in de weg. Lesley wil eerst groen licht van Stash voordat ze iets met Dion doet. Zou ze dit nog krijgen?

Shani en Davey

Ondertussen worden Shani en Davey samen op date gestuurd. Ze mogen een lekker potje verven, maar dan wel op elkaar! Nadat ze elkaar goed hebben beklad wordt het duidelijk dat de twee elkaar heel erg leuk vinden. Als ze terugkomen in de villa vraagt Dion of Shani en Davey samen zijn of alleen op date zijn geweest. Hierop zegt Davey "nee wij zijn wel echt samen." De officiële eerste relatie van Ex On The Beach Double Dutch seizoen 6 is binnen!

Nog een ex!

Tijdens het feest is er gedanst, geflirt en gezoend. Het was dan ook een hete nacht. Wie met wie heeft geslapen? Stash en Dion, Shani en Davey, Keanu en Imke, Odim en Jørney en Dusty en Sem. Er is flink gesekst deze avond! De volgende ochtend begint gelijk met drama. Er loopt namelijk een nieuwe ex binnen. Sander ligt nog half te slapen als zijn ex Isadora binnen komt lopen. Het wordt gelijk duidelijk waarom zij hier is. Ze wil Sander terug, kosten wat het kost.

Extra power

Elke ex heeft dit seizoen een extra power en die van Isadora is heel heftig! Ze moet namelijk iemand naar huis sturen... Ze moet kiezen tussen Odim en Danny en uiteindelijk helpt Sander haar met deze beslissing. Hij stuurt Odim naar huis tot groot verdriet van de hele groep. Vooral Jørney vindt het heel erg. De twee werden steeds serieuzer en nu moet hij weg. Ze spreken af om elkaar sowieso in Nederland nog een keer te zien.

Het groene licht van Lesley

Vanaf het begin werd al duidelijk dat Dion en Lesley elkaar wel zagen zitten, maar Lesley wil niets doen zonder toestemming van Stash. Dion en Lesley vragen beiden om groen licht bij Stash en zij ziet dit niet zitten... Uiteindelijk geeft ze met veel tegenzin toestemming. Dion en Lesley ondernemen gelijk actie voordat Stash van gedachten veranderd en duiken samen in bed.

Is Harrie de nieuwe ex?

De aflevering eindigt met een spannende cliffhanger. De mannen worden weggestuurd voor een mannendag en de vrouwen hebben de villa voor zichzelf. Als de mannen terugkomen blijkt dat zij de hele dag dansles hebben gehad. Ze verrassen de vrouwen met een heuse striptease, oelala! De striptease eindigt met een extra act... De act van een nieuwe ex! Maar er wordt nog niet onthuld wie dit is. Veel fans gokken dat dit Harrie Snijders is a.k.a. Harrie de dekhengst. Deze playboy is een Ex On The Beach-legende en misschien keert hij dit seizoen terug. We zien het volgende week!

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved