News

Ex On The Beach-Sander over zijn heftige entree "ik was daar heel erg dronken"

In de laatste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch maken we kennis met Sander. Hij komt nogal zelfverzekerd het strand op lopen en dat schiet in het verkeerde keelgat bij de dames. De single wordt arrogant genoemd. Zelf vertelt hij nu dat dit kwam door de alcohol.

Ex On The Beach Double Dutch-Sander was dronken tijdens zijn entree

Sander a.k.a. Tattoo Elvis maakte een onvergetelijke entree. In de laatste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch liep hij zelfverzekerd het strand op. Maar hij had zo veel zelfvertrouwen dat ze dames hem arrogant vonden... Alleen Shani kan de zelfverzekerde houding wel waarderen. Sander stelt zichzelf voor als de knapste man in de villa terwijl hij de andere mannen nog niet heeft gezien. Nu vertelt hij dat dit komt omdat hij iets te veel had gedronken. 

Sander over zijn entree

Alcohol de schuld geven van je gedrag. Dit is een fenomeen wat je wel vaker terugziet in de club, maar wij hebben het nooit op televisie gezien. In een gesprek met RUMAG vertelt Sander dat hij heel erg dronken was toen hij het strand op liep. "Ik was erg zenuwachtig en wilde dat even wegdrinken, maar dat werd iets te veel. Ik hoorde ook pas op het allerlaatste moment dat ik zonder ex binnen zou komen. Ik wilde even mijn stempel neerzetten, vol gas binnenkomen."

Plottwist in Ex On The Beach Double Dutch

Sander is de eerste single die het strand op kwam lopen. Zijn ex is (nog) niet in de villa, maar toch gaat Sander voor heel veel drama zorgen zegt hij zelf. "Er gaan nog wel wat dingen gebeuren", zegt de deelnemer mysterieus. Wel laat Sander weten dat er drama aankomt met Dusty. "We zijn niet de beste vrienden en dat zullen we ook nooit worden." In de video wordt ook duidelijk dat Sander met een tafel gaat gooien. Hmm, zou deze tafel naar Dusty gegooid worden? We gaan het zien!

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved