News

Ex On The Beach aflevering 3: er spoelt een nieuwe single aan en de ex van Dusty komt opdagen

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 3 zorgt voor heel veel opschudding. De aangespoelde ex ligt erg gevoelig, Shani krijgt een error en er vindt een enorme plottwist plaats. Ben jij benieuwd wat er allemaal gebeurde? Lees dan snel verder!

Ex On The Beach aflevering 3

Ex On The Beach begint steeds spannender te worden. Het libido ligt hoog, de deelnemers zijn heet en er wordt flink geflirt. In de vorige aflevering zagen we dat Dusty de 97 bedpartners aantikte. Imke was de 'gelukkige'. Maar alleen Imke was niet genoeg voor de casanova. Hij vond Lesley ook wel interessant, maar die was met Keanu. Voor wie zou Dusty gekozen hebben?

De nieuwe ex

De volgende ochtend ontwaken Dusty en Imke uit hun slaap. Dusty zegt dat hij met Imke wil, maar Imke wil niet meer met Dusty. Dit lijkt goed te gaan tot de Tablet Of Terror af gaat. De tablet stuurt Dusty, Keanu en Imke naar het strand... Kan het nog ongemakkelijker? Ja dat kan zeker! Eenmaal op het strand spoelt namelijk de ex van Dusty aan... Sem en Dusty hebben een gevoelig verleden en dat wordt meteen duidelijk. Ze vinden elkaar nog leuk en daarom eindigen de twee bij elkaar in bed. Imke wordt opzij geschoven en er wordt plaats gemaakt voor Sem.

De catfight tussen Lesley en Shani

In de aflevering wordt steeds duidelijker dat Lesley wel met Dusty wil, maar eigenlijk liever met Keanu. Keanu wil met Shani, maar eigenlijk ook nog met Lesley. Dit kan natuurlijk niet goed aflopen! Keanu en Lesley hebben stiekem seks in de badkamer, maar Shani komt dit toch te weten. Zij maakt duidelijk dat zij graag met Keanu wil, maar alleen als hij trouw blijft aan Shani. Natuurlijk doet hij dit niet en nog geen uur later staat hij alweer te tongen met Lesley. Deze actie zorgt voor een 'error' bij Shani. Zij schiet volledig uit haar slof. Uiteindelijk slaapt Lesley alleen en Shani slaapt met Keanu.

Een nieuwe (arrogante) single spoelt aan

Dusty wordt op date gestuurd met Imke terwijl hij eigenlijk met Sem wil zijn. Ondertussen gaan Gloria, Shani en Lesley naar het strand om de nieuwe ex te ontvangen. Maar als Sander a.k.a. Tattoo Elvis aanspoelt blijk hij geen ex te zijn. Plottwist! MTV stuurt dit seizoen naast exen ook sexy singles naar het strand! Sander loopt vol arrogantie het strand op en dit valt niet in de smaak bij Lesley en Gloria. Maar Shani ziet hem wel zitten.

Volgende week

Volgende week zien we hoe de date verloopt tussen Shani, Lesley en Sander. Ja, Sander mag met beide dames op date. Ook zien we of Dusty nu een definitieve keuze kan maken tussen Sem en Imke. Op de date heeft hij namelijk toch weer met Imke gezoend en dat vindt Sem totaal niet leuk. Ex On The Beach aflevering 4 voorspelt weer veel drama!

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved