News

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 2: Dusty tikt de 97 bedpartners aan

Ex On The Beach Double Dutch is weer in volle gang bezig. De tweede aflevering is er weer eentje om over na te denken. Vorige week werden de originals geïntroduceerd en spoelde de eerste ex aan. De eerste ex heet Imke. Ze was ooit met Keanu, maar nu hoeft ze niets meer van hem. Lees snel verder hoe dit afloopt!

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 2

Vorige week was de eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch. Deze aflevering zorgde gelijk voor drama en seks. Aan het einde van de aflevering stelde Imke zichzelf voor. Vanaf moment één zorgde zij al voor drama. Dit beloofde veel goeds voor aflevering twee en wij zijn niet teleurgesteld!

De aankomst in de villa

De tweede aflevering begint met de aankomst in de villa. Zoals altijd worden de nieuwe gezichten niet met enthousiasme ontvangen. Imke gooide haar drankje over Keanu en dat accepteren de originals niet. Vooral Shani wordt woest. Na een tijdje bekvechten neemt Dusty de nieuwe ex apart. Imke barst in tranen uit. Ze verwachtte niet dat alle vrouwen zo heftig tekeer zouden gaan. Uhm…zou Imke de andere seizoenen niet gezien hebben?

via GIPHY

Het drama rondom Keanu en Lesley

De volgende dag besluit de productie dat er nog meer drama nodig is. De Tablet of Terror gaat af en Keanu gaat op date met Shani. De twee zoenen op date en ze spreken af om samen te slapen. Als ze terug in de villa komen dan zijn de andere vrouwen weg. Die zijn namelijk naar het strand gestuurd om de volgende ex op te wachten. Keanu wil niet meer bij Lesley slapen en hij verplaatst zijn matras. Als Lesley terug komt dan krijgt Keanu toch spijt. Hij vertelt nu ineens dat hij twijfelt tussen Shani en Lesley. Hierop zegt zij “als je Shani onder de douche zou neuken vind ik het geen probleem, maar ik vind het raar dat jij je matras weghaalt.” Snap jij de logica? Nee, wij ook niet!

View post on Instagram
 

Dusty moet kiezen

In de laatste paar minuten zien we dat Gloria op date is met Robin. Hij is de verse ex die ooit met Lesley was. Daarna wordt er weer flink gefeest in de villa. Deze keer loopt het feest wat minder positief af… Dusty wil namelijk met Imke, maar Lesley wil ook met Dusty. Uiteindelijk kiest Dusty voor Imke en de twee duiken het bed in. Na deze vrijpartij besluit Imke te slapen, maar Dusty heeft nog wel zin. Een tijdje later kruipt hij de badkamer in met Lesley… “Zij zegt dat ze goed kan pijpen dus ik was wel benieuwd”, vertelt hij aan de camera. Jorney loopt per ongeluk de badkamer binnen en het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje door de villa. Oei! Gloria besluit Imke in te lichten. Nadat Imke op de hoogte is gebracht krijgen Danny en Gloria ruzie. Danny vindt dat Gloria niets tegen Imke had moeten zeggen. Gloria vindt juist dat eerlijkheid een onderdeel is van de girlcode. Deze knallende ruzie is het einde van Ex On The Beach Double Dutch aflevering 2. In het voorstukje is te zien dat de ex van Dusty aanspoelt. Wat vindt zij van de acties van haar ex? We zien het volgende week!

via GIPHY

Beeld: MTV

Must reads 👀