News

Ex On The Beach-Imke over juicy trio-details met beste vrienden van ex

Ex On The Beach is nog maar net begonnen en de drama is al in volle gang. De eerste aflevering begon met een stel zoenende deelnemers, maar eindigde met Imke. Zij is de ex van Keanu en ze is uit op wraak. In MTV’s ‘Hij Zei, Zij Zei’ horen we de juicy details van het trio verhaal.

Ex On The Beach-Imke vertelt het trio verhaal

De eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch staat nog maar net online, maar is meteen heel heftig. In de eerste helft van de aflevering zien we gelijk vier deelnemers met elkaar zoenen. Als je dat al heftig vindt moet je niet doorkijken… Lesley en Keanu delen gelijk de eerste nacht het bed en ze zijn niet alleen maar aan het slapen.

Imke spoelt aan op het strand

De aflevering eindigt met de eerste ex-arrival. Imke komt het strand oplopen, de ex van Keanu. Het wordt gelijk duidelijk dat de twee niet goed uit elkaar zijn gegaan. Imke beweert dat zij een trio heeft gehad met de beste vrienden van Keanu omdat hij haar meerdere keren heeft bedrogen. Vervolgens noemt Keanu haar een hoer en gooit Imke haar drankje in het gezicht van haar ex. Oeii…

Het trio verhaal

Er heerst nog veel verwarring over het trio verhaal. Volgens Imke is het gebeurd, maar Keanu zegt van niet. In de eerste aflevering van de webserie ‘Hij Zei, Zij Zei’ vertellen de exen hun kant van het verhaal. De twee leerde elkaar kennen via Tinder. Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht voor allebei. Na drie dates besloten ze het officieel te maken. Het tempo zat er dus goed in…Na een week kregen de twee al ruzie. Keanu wilde namelijk nog single blijven voor zijn vakantie naar Ibiza. De lovebirds besloten om toch hun relatie te behouden en dat ging (natuurlijk) helemaal mis. Op Ibiza is Keanu vreemdgegaan en Imke kwam daar achter. Zij zegt dat ze als wraak een trio heeft gehad met de twee beste vrienden van Keanu, maar hij gelooft er niets van. Zijn vrienden ontkennen het hele verhaal. “Ik geloof mijn vrienden, want die ken ik al mijn hele leven”, vertelt hij. Zouden zijn vrienden de boel bij elkaar liegen of verzint Imke het hele verhaal? We zullen het nooit weten. Bekijk de hele video hieronder!

Lees ook:

– Ex On The Beach Double Dutch aflevering 1: dit waren de meest bizarre uitspraken

– Wil je zien! Zo zag Ex On The Beach-Shani er vroeger uit

Beeld: MTV

Must reads 👀