Celebs

Wil je zien! Zo zag Ex On The Beach-Shani er vroeger uit

Ex On The Beach Double Dutch is van start gegaan! In de eerste aflevering waren al heel wat heftige beelden te zien. Shani is één van de deelnemers die opviel in de aflevering. Onder andere door haar looks, maar die zijn niet altijd zo geweest. Kijk snel verder om er achter te komen hoe zij er vroeger uitzag!

Ex On The Beach Double Dutch: zo zag Shani er uit

Moet jij nog bijkomen van de eerste aflevering Ex On The Beach Double Dutch? Wij ook! Alle deelnemers gingen er gelijk vol voor en dit zorgde voor pikante beelden. Van een zoen (met partnerruil) in de hottub, tot de klapperende lakens van Lesley en Keanu. De eerste ex spoelde ook al aan. Dit is Imke, de ex van Keanu. Op het strand vertelt ze dat Keanu is vreemdgegaan binnen hun relatie. Om die reden besloot zij een trio te houden met zijn twee beste vrienden. Van je vrienden moet je het hebben...

Shani van Hoey

Shani van Hoey is één van de originals van dit seizoen en wij snappen wel waarom. De blondine wandelde over het strand en ze viel gelijk op. Haar blonde haren, grote lippen en aanwezige rondingen zorgde bij de mannen gelijk voor spanning. Toen Shani haar mond open trok werd het al helemaal duidelijk waarom zij één van de originals is. Ze is luid, houdt van gezelligheid en heeft geen blad voor de mond. De perfecte EOTB-kandidaat dus!

Oude Facebook-foto's

Het is geen geheim dat Shani een paar keer onder het mes is geweest. Wij doken in de archieven van Shani en daar liggen een aantal onherkenbare foto's van de kandidaat. Haar blonde haren zijn eigenlijk bruin en ze had een aantal piercings die ze nu niet meer heeft. Wij moesten goed kijken, maar het is echt Shani! Oordeel zelf maar over haar look en check de foto's hieronder.

Geplaatst door Shani Van Hoey op Dinsdag 18 augustus 2015
Geplaatst door Shani Van Hoey op Donderdag 5 november 2015
Geplaatst door Shani Van Hoey op Zaterdag 21 mei 2016
Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved