News

De Ex On The Beach Double Dutch-cast is officieel bekend en dit zijn de deelnemers

Ex On The Beach Double Dutch komt vanaf 11 april weer terug op tv! Na heel veel geroddel over de deelnemers heeft MTV eindelijk de officiële cast bekend gemaakt. Wij hebben iedereen voor jou op een rijtje gezet! Wie o wie gaat er voor drama zorgen dit jaar?

1 van 8

Ex On The Beach Double Dutch-cast is officieel

Er zijn verschillende roddels gaande over de cast van het nieuwe seizoen Ex On The Beach Double Dutch. Natuurlijk zit Fawry er bovenop! Hij heeft al verschillende keren gezegd dat hij weet wie er meedoen dit jaar. Zo doet Temptation Island-Shirley mee volgens de roddelkoning. Verder zou Tattoo Elvis van de partij zijn en ook andere kandidaten waren al gelekt. Nu MTV de echte cast bekend heeft gemaakt zijn wij aardig verrast. Geen van de gelekte deelnemers zitten in de cast... Misschien komen ze er later bij. 

De deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch

Ex On The Beach Double Dutch: Dusty (23)

De 23-jarige Dusty heeft op dit moment 93 bedpartners. Zijn doel is om tijdens EOTB de 100 aan te tikken. Hij noemt zichzelf de Harrie van het zevende seizoen. Zou hij deze grote woorden nakomen of blijkt hij toch wat minder populair bij de dames?

Bron: MTV | Beeld: MTV
1 van 8
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved