News

Juicy! Ex On The Beach Double Dutch komt terug en deze Temptation Island-ster doet mee

Ex On The Beach Double Dutch komt terug! Vanaf 11 april kunnen we weer genieten van alle drama die de tablet of terror veroorzaakt. In de nieuwe aflevering van Roddeloog vertelt Fawry Not Sawry dat hij een DM heeft gekregen met inside information over de nieuwe deelnemer.

Ex On The Beach Double Dutch deelnemer 2 is gelekt

Ex On The Beach Double Dutch komt vanaf 11 april terug op de buis! Acht sexy deelnemers denken de vakantie van hun leven te hebben, maar helaas gebeurt dit niet. De tablet of terror verziekt de hele vakantie door langzaam de exen van de singles binnen te laten druppelen. Eerder liet roddelkoningin Fawry Not Sawry al weten wie de eerste deelnemer wordt. Nu heeft hij ook de tweede single voor ons en het is een bekende...Oeh!

Temptation Island-deelnemer doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch

Volgens Fawry is de tweede kandidaat een oud Temptation Island-deelnemer. Ken jij Shirley Cramer nog? That's her! Shirley deed samen met haar toenmalige vriend Damian mee aan het tweede seizoen van Temptation Island-VIPS. Hun relatie heeft de test niet overleefd en Damien ging de fout in. Shirley heeft nog een tijdje een relatie gehad met verleider Daan, maar ook dit is nu over. Misschien spoelt Damian of Daan wel aan...

Temptation Island-Shirley heeft seks in bad

Fawry kreeg een DN over de deelnemer, maar ook over een van haar acties. Volgens de bron heeft Shirley namelijk seks gehad met een van de deelnemers in een bad. Tijdens de vrijpartij stonden er allemaal romantische kaarsen om het bad heen, maar dat ging mis... Een van de extensions van Shirley vloog in brand tijdens de seks. Wow! Dit kunnen we allemaal terug zien in het nieuwe seizoen EOTB. Na al deze gossip hebben wij er nóg meer zin in! 

Check de hele Roddeloog-video hieronder!

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved