News

Ex On The Beach Double Dutch is terug! Vanaf deze datum begint het nieuwe seizoen

Ex On The Beach Double Dutch komt terug! Er worden opnieuw acht sexy singles in een prachtige villa gezet. Om vervolgens één voor één de exen los te laten. Het belooft weer een seizoen te worden vol lust, liefde en drama. Ben jij al ready?!

Ex On The Beach Double Dutch komt terug

Ex On The Beach Double Dutch is een van onze favoriete guilty pleasure programma's! In de show worden acht hete singles in een prachtige villa in Tenerife gezet. De singles hopen de vakantie van hun leven te vieren met veel zon, feest en seks. Helaas gaat het nooit volgens plan. Als de Tablet of Terror af gaat dan weet je dat het foute boel is! Éen voor één verschijnen hun exen uit het water om de vakantie volledig te verzieken. Langzaam verandert hun droomvakantie in een hel...

EOTBDD is vanaf deze datum te zien!

MTV kondigt via Instagram aan dat het nieuwe seizoen begint op zondag 11 april 2021. Vanaf die dag komt er elke zondag om 21:30 een nieuwe aflevering online. Zou dit seizoen de anderen overtreffen? Zullen we nog bekende gezichten terug zien? En de belangrijkste vraag...Who's ex is next?!

EOTBDD-cast

Eerder liet MTV weten dat ze nog opzoek waren naar deelnemers. Het lijkt erop dat ze genoeg mensen hebben gevonden. De eerste deelnemer van het seizoen 7 is al uitgelekt! Het is Sander van Vliet aka Tattoo Elvis. Er is nog geen officiële cast bekend gemaakt dus we moeten nog even wachten op de rest. We can't wait!

Oud-deelnemers 

Elk jaar zorgt het programma weer voor een aantal nieuwe realitysterren. Ben jij benieuwd hoe het met de oud-deelnemers van EOTB gaat? Bij deze een paar hoogtepunten:

- Alisa Megastar is zwanger

- Queen Psycho-Lisa is verloofd

- Elias heeft zijn ketting om zijn nieuwe vriendin gehangen

- Channah en Quentin krijgen een dochtertje

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved