News

EOTB-Channah Koerten en Quentin maken naam dochtertje bekend

Say my name. Vorige week zagen we de bijzondere bevallingsvideo van Ex On The Beach-Channah Koerten en haar verloskundige baby daddy Quentin. Nadat het prachtige meisje geboren was, wisten de twee niet meteen een naam voor the new born baby. But they have one now. Lees je mee?

Channah Koerten en Quentin maken naam dochtertje bekend 

Channah Koerten en Quentin hebben a very cute name uitgekozen voor hun tweede kindje. In een YouTube video op hun eigen kanaal vertellen de twee dat de naam, niet de naam is geworden die ze vanaf het begin in hun hoofd hadden. De baby heet Rumi Rainbow Chiara Faith. Super cute, right? Channah vertelt “Ik had dus een naam met een R, Rumi, en toen dacht ik: de tweede naam moet dan ook met een R, want dat heeft Tiger ook namelijk Travis. Maar je zegt gewoon: Rumi.” Al Quentin lijkt het daar niet helemaal mee eens te zijn... “Quen heeft de naam nu aangegeven als één naam. Maar eigenlijk, officieel, is het gewoon Rumi. En dan tweede naam Rainbow. Maar ja, officieel dus niet meer.” De video waarin Channah Koerten over Rumi vertelt kun je hieronder bekijken. 

'De break-up' van Channah Koerten en Quentin 

Vlak voor de bevalling leek de love story van Channah Koerten en Quentin voorgoed voorbij. Why? Nou, Channah had Quentin namelijk uit huis gezet. Wait what? Dat de twee vaak elkaar het liefst de haren in vliegen is al langer duidelijk. Oei. In een Youtube-video liet Quentin vanuit een hotelkamer weten dat het weer zover was. "We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgegooid," aldus een sarcastisch lachende Quentin. Benieuwd naar het hele verhaal? Hier lees je alles over de pittige ruzie tussen de twee lovers.

Beeld: RTL
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved