News

Wait what?! Temptation-Channah en Quentin zijn uit elkaar

Er is weer trouble bij Channah en Quentin, bekend van onder andere Temptation Vips. Het stel is al gezegend hun kleine Tiger Travis en elk moment kan daar een zusje bijkomen. Sadly hebben de twee, ondanks de zwangerschap flinke ruzie, en is Quentin het huis uit getrapt. What?!

Trouble: hoogzwangere Channah gooit Quentin uit zijn eigen huis

Dat de twee vaak elkaar het liefst de haren in vliegen is al langer duidelijk. In een Youtube-video laat Quentin vanuit een hotelkamer weten dat het weer zover is. "We hebben weer ruzie. Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer. Ik ben het huis uitgegooid,"a ldus een sarcastisch lachende Quentin.

Ook legt Quentin alle juicy details uit en toont zelfs een beetje begrip voor de hoogzwangere Channah. In de vlog is te zien dat Quentin lekker op de bank ligt te spelen met zijn zoontje. Tiger gaat plots huilen en daarmee is de pret over. Quentin maakt een flesje voor hem, maar de kleine blijft huilen, waardoor Channah van boven schreeuwend vraagt wat er is. Even later komt ze naar beneden en begint ze zich ermee te bemoeien. De twee krijgen ruzie. ‘Ik wil dat je weggaat, we gaan uit elkaar.’ Met deze woorden van Channah heeft Quentin zijn spullen gepakt en het eerste de beste hotel geboekt. Hij laat wel weten het te begrijpen omdat ze zwanger is, maar dat zijn emmer ook de laatste druppel heeft gehad. En dus zit Quentin nu in een hotel. “Wel kut, want ze kan gaan bevallen, maar ik laat mijn telefoon aan, als er iets is, kan ze bellen.”

Benieuwd naar de vlog? Bekijk 'm hier.

Bron: LoveReality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved