Celebs

Channah en Quentin vertellen openhartig over de komst van hun tweede kindje

Ondanks dat het zoontje van Channah en Quentin nog een jonkie is met zijn zeven maanden oud, is de tweede baby nu al on the way... In de nieuwste vlog vertellen de twee open over hoe het precies is gegaan en ook vertelt Quentin hoe hij erover denkt om weer vader te worden.

Channah en Quentin openhartig over tweede zwangerschap

Quentin vertelt in het begin van de vlog dat hij vroeger niet aan kinderen moest denken, maar dat is inmiddels niet meer het geval. Naast zijn zoontje Tiger en zijn dochtertje die in Curaçao woont is er nu een derde onderweg. Quentin en Channah verwachten namelijk een tweede kindje en waren beide verrast hoe snel dit ging. "Het ging veel sneller dan bij Tiger. Dit keer was het binnen drie keer raak." Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar dat zal volgende week bekend worden tijdens hun gender reveal party. Zelf hopen ze stiekem op een dochter, maar voor Tiger vinden ze een broertje leuker. Door het coronavirus is Channah tot nu toe elke keer alleen naar de echo gegaan, maar door de versoepeling zal daar nu een verandering in komen. De twee houden nog wel geheim hoeveel weken Channah precies zwanger is. Ze willen dit als verrassing houden..;)

Channah en Quentin over hun relatie

Bij veel volgers is het onbekend wat de twee nou precies van elkaar zijn. Zijn ze friends with benefits (+baby's), gewoon goede vrienden die samen ouders willen zijn of zijn het échte lovebirds. In de vlog begrijpen ze dat hier verwarring over is, maar echt antwoord geven ze hier niet op. Channah en Quentin weten zelf namelijk niet eens wat hun relatie precies inhoudt. Eén ding is zeker ze zijn dolgelukkig en kunnen niet wachten om hun kindje en het broertje of zusje van Tiger te verwelkomen. One happy family!

Bron: rtlboulevard.nl, Grazia.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved