News

Ex On The Beach Double Dutch-Dusty over zijn ex: “Er zitten nog gevoelens”

Ex On The Beach Double Dutch maakt zorgt elk jaar weer voor de opmerkelijkste deelnemers. Ook dit jaar hebben de originals er weer een potje van gemaakt en er zijn nog maar twee afleveringen geweest. Dusty wilde graag de 100 bedpartners aantikken, behalve als er een specifieke ex aanspoelt.

Ex On The Beach Double Dutch-Dusty over zijn meest gevoelige ex

Geniet jij ook zo van Ex On The Beach Double Dutch? Elk jaar hebben de deelnemers weer een super grote mond. Vooral als het op seks aankomt. Dit seizoen hebben we Dusty die graag de 100 bedpartners wil aantikken. Maar er is één ex die de situatie verandert… In gesprek met de Grazia vertelt hij eerlijk over deze gevoelige ex. 

“Misschien heb ik nog gevoelens voor haar”

De womanizer is bang voor de entree van één specifieke ex. “Zij is iemand die mij wel uit de tent kan lokken. Zij zou mij dan voor het blok zetten. Zeker weten”, vertelt hij aan de Grazia. “Zij is het meisje dat mij echt zwaar verliefd heeft kunnen maken. Ik heb heel veel gevoelens voor haar gehad en misschien heb ik die nog steeds wel een beetje.” Hij vertelt zelfs dat hij iedereen aan de kant zou schuiven voor deze speciale ex. Het wordt dus heftig als zij het strand op komt lopen.

via GIPHY

Waarom werkte de relatie niet meer?

Het lijkt erop dat de deelnemer in de wolken was van zijn ex en dat misschien nog steeds is. Waarom is het dan uitgegaan? “Ik merkte dat ik aan de ene kant nog wel te jong was voor een relatie. Ik wilde gewoon minder stress in mijn leven en van die relatie had ik echt wel gedoe.” Ook begon hij zichzelf te verliezen. “Ik wilde echt even terug bij mezelf komen, want ik was mezelf niet meer. Daarom had ik de keuze gemaakt om door te gaan als vrienden.”

Door als vrienden

Helaas konden de twee geen normale vrienden blijven. Dusty was nog zo gek op haar dat hij zijn ex niet los kon laten. “Als ik bij haar was, wilde ik steeds een kusje van haar en dat wilde zij niet. Ik kon dat niet accepteren. Ik zei dan elke keer: ‘Ik ben je ex, wat is een kusje nu?’ Dus dat was gewoon lastig.” Ondanks deze gevoelens wil hij single door het leven blijven gaan. Hmm, zegt hij dit omdat hij het meent of omdat hij niets mag spoilen? Wij zijn natuurlijk benieuwd wie deze ex is en of zij nog aanspoelt! Zou zij het plan van Dusty komen verstoren?

Beeld: MTV

Must reads 👀