Celebs

Ex On The Beach-Lesley wil het taboe rondom seks doorbreken “een vrouw is meteen een slet”

De kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch houden van seks en maken hier geen geheim van. Je ziet regelmatig Dusty en Keanu in de camera vertellen hoe geil ze wel niet zijn. Ook Lesley vindt het geen probleem om haar lust naar seks op camera te melden. Hiermee hoopt de brunette het taboe rondom seks en vrouwen te doorbreken.

Ex On The Beach Double Dutch-Lesley wil af van de dubbele standaard

In Ex On The Beach Double Dutch zie je regelmatig de lakens heen en weer gaan. Vooral Dusty, Keanu, Lesley en Imke lijken het druk te hebben met elkaar. Dit zorgt voor een aantal pittige discussies. Vooral Lesley krijgt vaak de wind van voren. Shani heeft meerdere keren verteld wat voor slet ze Lesley vindt, maar she couldn’t care less. De brunette is een trotse slet die het taboe wil doorbreken rondom seks en vrouwen!

Vrouwen zijn sneller een slet

“Ik denk dat het belangrijk is dat er vrouwen zijn zoals ik, die ervoor uitkomen dat ze graag seks hebben. Want dat blijft toch een beetje een taboe”, vertelt Lesley. “Als een man zegt dat hij van seks houdt, krijgt hij applaus. Maar als een vrouw dit doet, wordt dat onmiddellijk als iets negatiefs bekeken. Onzin, uiteraard.”

Lesley en relaties

Lesley vertelt eerlijk dat ze het moeilijk vindt om haar aandacht bij één man te houden. “Ik heb twee lange relaties gehad, die telkens twee jaar duurden. Beide keren was ik verliefd, maar ik merkte ook dat ik het moeilijk vond om de aandacht van andere jongens te weerstaan. Dan moet je keuzes maken.” Op dat moment besloot ze om nog even single te blijven. “Settelen kan ik altijd nog doen op een latere leeftijd.” De kandidate is het niet eens met het clichébeeld van een vrouw en weigert deze norm te volgen. “Ik krijg best wel vaak de vraag of ik mezelf niet de kans op een man en kinderen ontneem door de manier waarop ik nu leef. Wie zegt dat ik dat überhaupt wil wanneer ik dertig ben? Ik heb geen zin om me aan te passen aan bepaalde verwachtingen, enkel en alleen om een clichébeeld in stand te houden.” Yes girl!

De reacties

Natuurlijk wordt de kandidate overspoeld met berichten, maar die zijn veelal positief. “Natuurlijk zijn er mensen die me uitschelden, maar ze zijn in de minderheid.” Vooral het woord slet wordt regelmatig naar haar hoofd geslingerd. “Slet is een woord om iemand mee aan te duiden die met meerdere mensen seks heeft. Ik zie dat niet als iets negatiefs, het is gewoon zo. Het raakt me ook niet.” Ze was wel zenuwachtig voor de reacties van haar familie en vrienden. Gelukkig vielen die heel erg mee! “Mijn mama is enkele jaren geleden gestorven , maar ik heb wel het geluk dat ik een heel lieve en begripvolle papa heb. Toen ik hem vertelde dat ik meermaals seks had gehad tijdens ‘Ex On The Beach Double Dutch’ was hij daar niet boos over of zoiets. Al wil hij niet naar de afleveringen kijken. Nu ja, dat snap ik wel.”

View post on Instagram
 

Ex On The Beach Double Dutch

Lesley is een van de smaakmakers van het programma. De eerste dag zoende ze gelijk met Keanu. Ze heeft ook al een paar keer seks gehad op camera en de deelnemer heeft zelfs geschiedenis geschreven. Ze deed namelijk een kwartet met Imke, Dusty en Keanu en dit is het allereerste kwartet in Ex On The Beach Double Dutch ooit! Je kan vinden wat je wil, maar Lesley zorgt er wel voor dat de afleveringen extra spicy worden. Wat zou deze trotse slet nog meer gaan uitspoken?

View post on Instagram
 

Bron: hln.beBeeld: MTV

Must reads 👀