News

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 5: er vallen rake klappen en Odim twijfelt aan zijn keuzes

Ex On The Beach Double Dutch is volop bezig en dat merken we. Er verschijnen steeds meer sappige roddels en de deelnemers krijgen het steeds heter onder hun voeten. Deze aflevering staat Jørney centraal. Haar frustraties met Sander komen naar boven en Odim twijfelt aan haar oprechtheid. Dit gaat weer helemaal fout!

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 5

In de villa van Ex On The Beach Double Dutch wordt het steeds drukker. Elke aflevering spoelt er weer een nieuwe ex aan om wat olie op het vuur te gooien. In de vorige aflevering spoelde de ex van Jørney aan. Hierdoor gaat Odim twijfelen aan haar. Misschien wil Jørney toch liever haar ex Davey terug?

Odim twijfelt

Als Odim hoort dat de ex van Jørney is aangespoeld denkt hij dat Jørney hem opzij gaat schuiven. Daarom besluit hij de koffers van Jørney te verplaatsen. Oei…dit gaat Jørney niet leuk vinden! Als ze terug komt van haar date met Davey wil niemand haar vertellen wat er aan de hand is. Ook Odim is muisstil. Die avond snapt Jørney pas wat er is gebeurd. Tijdens het feest wordt de spanning tussen Odim en Shani duidelijk en de twee besluiten die avond samen te slapen. Jørney ziet dit allemaal voor haar neus gebeuren, maar maakt geen drama. De volgende dag besluit Jørney om Odim te vertellen wat haar dwars zit. Na hun gesprek heeft Odim spijt. Hij maakt het uit met Shani. Zij gaat er vervolgens met Davey vandoor. A.k.a. de ex van Jørney… Odim krijgt nog een tweede kans bij de blondine, maar hij heeft heel wat goed te maken. Wij beginnen steeds beter te snappen waarom Shani en Jørney geen vriendinnen zijn!

Jørney geeft Sander ervan langs

Die arme Jørney moet zien dat haar Odim er bijna met Shani vandoor gaat, maar er is meer. De tweede irritatiefactor heet Sander. In de vorige aflevering zag je dat hij de blondine een tik op haar billen gaf. Daar was Jørney niet van gediend en dat liet ze gelijk merken. In deze aflevering barst de bom tussen hun. Jørney probeert uit te leggen waarom ze niet gediend is van de tik en zegt: “wat zou je doen als iemand bij je moeder een tik op de billen zou geven?” Dit zorgt ervoor dat Sander ontploft. Hij gooit keihard een tafel om. Jørney is niet bang en geeft Sander rake klappen. Het wordt zo heftig dat de beveiliging erbij wordt geroepen!

View post on Instagram
 

Sander en Jørney moeten op date

Ondanks de ruzie moeten Sander en Jørney samen op date. Wat ze gaan doen? Kickboksen! Jørney mag al haar frustraties eruit slaan op Sander. Na het boksen drinken de twee een glas champagne samen en praten ze alles uit. Sander vertelt dat zijn vader is overleden en daarom is familie een gevoelig onderwerp voor hem. Heftig! Jørney biedt haar excuses aan voor het noemen van zijn moeder en Sander zegt ook sorry voor de tik op Jørney’s kont. Eind goed al goed!

De nieuwe ex

Je zou bijna vergeten dat er ook een nieuwe ex is aangespoeld. De 21-jarige Stash komt het strand oplopen als de ex van Davey. Ze mag gelijk met Danny op date en de twee besluiten samen te slapen. Aan het einde van de aflevering zie je een sneak preview van volgende week. Het lijkt erop dat dekhengst Harrie volgende week de villa binnenkomt! Wil daar alles over weten? Klik dan hier! Wij kijken uit naar de volgende aflevering van Ex On The Beach Double Dutch.

View post on Instagram
 

Beeld: MTV

Must reads 👀