News

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 4: het eerste kwartet in de EOTB-geschiedenis

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 4 is een feit! Het was een hele heftige aflevering met heel veel drama. Het allereerste kwartet in de eotb-geschiedenis vond plaats! Maar hier was niet iedereen blij mee... Verder krijgt de nieuwe ex een heftige extra power!

Ex On The Beach Double Dutch aflevering 4

Ex On The Beach Double Dutch wordt per aflevering heftiger! Er spoelen steeds meer jaloerse exen aan en dat zorgt voor extra drama. In de vorige aflevering zag je hoe Dusty met Imke zoende terwijl hij voor Sem wilde gaan. Ook spoelde Sander aan. Hij kwam nogal heftig binnen en zijn arrogante houding viel niet bij iedereen in de smaak.

Sander komt de villa binnen

Sander liep het strand op en zei dat er pussy's en sukkels in de villa waren. Gloria vertelt dit aan de mannen in de villa en die vinden het niet kunnen. Sander krijgt dan ook geen warm welkom...  Hij wordt gelijk geconfronteerd met zijn arrogante houding en hiervoor wil hij geen excuses maken. Wel zegt hij sorry voor de manier waarop hij over kwam "ik bedoelde het niet zo". De aanvaring wordt gesust en iedereen maakt zich klaar voor een goed feest. Ook tijdens het feest maakt Sander geen goede indruk. Hij slaat op de kont van Jorney en die vindt het alles behalve grappig. Zo zorgt Sander ervoor dat hij niet geliefd is bij de andere deelnemers.

Het knipperlicht van Dusty en Sem

In de derde aflevering zag je Dusty zoenen met Imke terwijl hij beloofde voor Sem te kiezen. Als hij samen met Imke de villa in loopt zegt hij meteen dat er is gezoend. De arme Sem kan dit niet hebben en breekt in 1000 stukjes. Later op de dag maken de twee het weer goed en Dusty krijgt toch nog een laatste kans. In de avond is er een feestje en Dusty kan zich toch niet inhouden. Sem is even weg en hij besloot te trio-zoenen met Keanu en Imke... Als Sem hier achter komt is ze boos, maar toch geeft ze hem nog een kans. Pfff, liefde maakt blind.

Het kwartet

Dusty kan niet kiezen, maar belooft Sem elke keer weer dat hij voor haar gaat. Maar als Sem naar het strand is om een nieuwe ex te verwelkomen gaat het weer mis. Deze keer is het heftiger dan alle andere keren. Dusty, Keanu, Imke en Lesley besluiten een kwartet te doen.. Ja je leest het goed, ze hebben met z'n vieren seks gehad! Dit is het allereerste kwartet in de geschiedenis van Ex On The Beach Double Dutch. Als Sem hier achter komt, ontploft de villa.

De extra power van Davey

Terwijl het kwartet bezig is zijn Sem, Jorney en Shani op het strand om de nieuwe ex te ontvangen. Dit is Davey, de ex van Jorney. De twee hebben vier jaar lang een relatie gehad en daarom wordt Jorney emotioneel als ze hem ziet. "Ik ben niet meer verliefd op hem, maar ik hou wel oprecht van Davey." Ahww! Elke ex krijgt een extra power en die van Davey is heel heftig. Hij krijgt namelijk een geheim te zien van iemand uit de villa. A.k.a. hij gaat te weten komen dat Odim met Shani heeft gezoend zonder dan Jorney dit weet... Zou hij zijn ex inlichten of houdt Davey zijn mond? 

Volgende week

Volgende week worden alle geheimen op tafel gegooid. Sem komt er achter dat Dusty haar (weer!) niet trouw is gebleven. Jorney hoort waarschijnlijk dat Odim en Shani hebben gezoend. Waarschijnlijk is dat de reden dan Shani en Jorney ruzie hebben. Dit belooft weer super veel drama.

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved