Lifestyle

Ex On The Beach-Imke ondergaat drie cosmetische ingrepen en haar volgers kregen een kijkje in de kliniek

Ex On The Beach Double Dutch is van start gegaan. In de eerste aflevering maken we kennis met Imke. Ze is de ex van Keanu en het wordt gelijk duidelijk dat de twee niet goed uit elkaar zijn gegaan. In de realitywereld is een cosmetische ingreep geen taboe meer. Ook Imke is niet vies van een spuitje en dit laat ze zien op haar Instagram-account.

Ex On The Beach Double Dutch-Imke ondergaat drie ingrepen

Dikke lippen, dikke billen en grote borsten. Dit is wat wordt gezien als het perfecte vrouwenlichaam. Om dit lichaam te krijgen zijn veel realitysterren niet vies van een kleine ingreep. Op het Instagram-account van Imke mochten we meekijken hoe zij haar neus, lippen en voorhoofd laat doen.

Een kijkje achter de schermen

Op Instagram liet Imke zien dat zij drie verschillende cosmetische ingrepen onderging. Dit deed ze door een video te posten van haar bezoek aan de kliniek in België. In de kliniek kreeg ze lipfillers, een neusfiller en botox in haar voorhoofd. De reacties op de video zijn heel erg verschillend. 'Ja vriendin, dat zijn de beste spuitjes!', zegt een van haar volgers. Een ander reageert met 'zonde, je bent mooier zonder al die prut.'

Ex On The Beach Double Dutch

Imke is de ex van Keanu en omdat zij hem een sangria-douche gaf bij haar aankomst werd ze niet heel goed ontvangen. Ze kreeg super veel haat over zich heen van alle originals. Alleen Dusty nam het voor haar op. Tja, wij snappen wel waarom... Dusty wilde Imke graag als nummer 97 en het is hem ook nog gelukt!

Wil jij op de hoogte blijven van alle Ex On The Beach-drama? Lees dan ook:

Ex On The Beach Double Dutch-Dusty over zijn ex: "Er zitten nog gevoelens"

Oeps! Ex On The Beach-Keanu heeft een fout in zijn tatoeage staan

Ex On The Beach-Imke over juicy trio-details met beste vrienden van ex

Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved