Celebs

Oeps! Ex On The Beach-Keanu heeft een fout in zijn tatoeage staan

Ex On The Beach Double Dutch gaat dit jaar weer voor heel veel drama zorgen! In de eerste aflevering liep het al flink uit de hand. Keanu is één van de deelnemers die gelijk zijn shine pakt in de eerste aflevering. Het viel een oplettende kijker op dat zijn tatoeage met het Chinese teken niet betekent wat Keanu denkt...

EOTBDD-Keanu heeft een spelfout in zijn tatoeage

In de eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch leren we de deelnemers kennen. Keanu vertelt dat hij voor de lust naar Tenerife is gekomen. Hij houdt (heel erg) van vrouwen en hij laat zich door niemand intiminderen. Blondines met grote billen en humor zijn het type van de playboy.

De Chinese tatoeage van Keanu

Als de deelnemer het strand komt oplopen valt zijn grote tatoeage gelijk op. Hij vertelt dat de tattoo 'liefde' betekent in het Chinees. Dit is volgens een oplettende kijker helemaal niet waar. "Er viel iets op waar ik om moest lachen", vertelt een anonieme bron aan de site Verraderlijk. "Keanu heeft een tattoo op zijn borst waarvan hij claimt dat er 'liefde' staat, maar er staat letterlijk 'brief' in het Chinees." Oeii, genant!

Bewijs

De anonieme bron sluit het verhaal af met een foto. Op de foto zie je het Chinese woord voor brief en de tatoeage van Keanu. Het is duidelijk te zien dat de tekens overeenkomen. Klein foutje!

Meerder tattoeages

De deelnemer is niet vies van een mooi plakplaatje. Eerder werd al bekend dat hij een Ex On The Beach Double Dutch tatoeage heeft gezet. Deze tattoo zette hij op een vrij pikante plek. Zou hij het naar zijn zin hebben gehad in de villa? Of heeft hij achteraf spijt van dit plaatje? We zien het waarschijnlijk wel als we verder in het seizoen zijn!

Bron: verradelijk.nl | Beeld: MTV, verradelijk
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved