News

Ex On The Beach-Jørney en Shani hebben fikse ruzie "ze is super schijnheilig"

Ex On The Beach Double Dutch zorgt nu al voor veel drama tussen de deelnemers. Het is duidelijk dat Jørney en Shani elkaar niet zien zitten. In de vorige aflevering zag je dat Shani stiekem met Odim zoende, maar dit blijkt niet de enige reden van de ruzie...

Ex On The Beach Double Dutch-Jørney en Shani in catfight

In de laatste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch zag je dat Shani een 'error' kreeg in haar hoofd. Dit kwam omdat Lesley met Keanu ging terwijl Shani had afgesproken dat zij met Keanu zou gaan. "Wij originals hebben afgesproken elkaars back te hebben", zegt ze in de camera. Maar zelf houdt zij zich hier ook niet aan...Shani zoent met Odim terwijl Jørney met hem bezig is en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Er waren al geluiden dat de meiden geen vriendinnen waren, maar nu hebben ze keihard naar elkaar uitgehaald via social media. Pijnlijk!

De besties van Jørney

Via Instagram Stories vraagt een fan wie de Ex On The Beach Double Dutch-besties zijn van Jørney. De deelnemer beantwoordt deze vraag met een lieve foto van Lesley, Imke, Gloria en haarzelf. Shani is nergens te bekennen... Een dag later besluit de original duidelijkheid te scheppen. "Shani en ik zijn geen vriendinnen en dat gaan we dus ook nooit worden", vertelt ze in haar Story. Ze sluit het bericht af met een positieve noot: "Ik gun haar wel het beste."

Shani is "hypocriet en schijnheilig"

Jørney heeft nooit laten weten waarom ze geen vriendinnen is met Shani. De laatste aflevering schept hier meer duidelijkheid over. Shani en Odim zoenen stiekem in het zwembad terwijl Shani weet dat hij een fling heeft met Jørney. Nu haalt Jørney flink uit naar Shani. Ze noemt haar "hypocriet en schijnheilig". "Helemaal omdat ze een uur later, na die zoen, aan mij vroeg of ze een setje mocht lenen dat ze aan kon naar het strand", vertelt Jørney verder.

"Ze heeft geen poot om op te staan"

Shani laat niet zomaar over zich heen lopen en haalt uit naar Jørney. In een gesprek met roddelkoning Fawry not Sawry laat zij weten dat Jørney alleen mee doet voor de fame. Hierop geeft Jørney nog een laatste reactie. "Deze meid heeft geen poot om op te staan Jullie gaan het nog wel zien, schatten. Ik ga het hierbij laten."Oeii...hierdoor zijn wij wel heel erg benieuwd naar wat er allemaal nog gaat komen!

Bron: Grazia.nl | Beeld: MTV
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved