News

Wacht even: keert Harrie de Hengst dan tóch terug in Ex On The Beach?

Harrie Snijders is een man die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Hoewel we hem oorspronkelijk kennen van een vorig seizoen Ex On The Beach Double Dutch, heeft Harrie inmiddels genoeg bekendheid verworven ná de show. En nu lijkt het er op dat de ‘Dekhengst’ weer terug keert in dit seizoen!

‘Harrie Snijders keert terug in Ex On The Beach Double Dutch’

Laatst schreven wij al dat het de roddels gaan dat Harrie Snijders terugkeert in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. De website Verraderlijk ontdekte namelijk dat Harrie de gehele original cast van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch volgt, en zij hem ook. Helaas zitten we nu al heel wat afleveringen diep in het nieuwe seizoen (halló eerste kwarter in de EOTB-geschiedenis), maar van Harrie is nog geen spoor te bekennen. Tot vandaag. LoveReality ontdekte namelijk dat er bij de teaser van de volgende aflevering een silhouet te zien is dat verdacht veel op Harrie Snijders lijkt! Je ziet hieronder de foto. Wat denk jij? Zien we Harrie terug in episode 6 van EOTB? Wij staan alvast te juichen, want met Harrie kan het alleen maar nóg dramatischer worden!

View post on Instagram
 

 

Playboy Harrie de Hengst
De kans is dus aanwezig dat Harrie mee gaat doen in dit seizoen van drama in paradise. De playboy is namelijk hartstikke vrijgezel! Zijn relatie met DJ ‘Madame Julie’ is voorbij. In de Youtube-serie ‘Bij Andy in de Auto’ vertelde hij eerder: “Ik heb geen vaste relatie. Ik had tóen een relatie en ik heb er een leuke tijd mee gehad. Ik kwam er achter dat ze niet bij me paste.” Ook deed hij een interessante uitspraak over mogelijke deelnames aan realityshows. Hij zou nooit meedoen aan Love Island of Temptation Island, maar over Ex On The Beach liet hij niets los. Verdacht! “Ik zou zelf nooit ‘strijden’ om een meid, dus als verleider zou ik nooit meedoen. En ik denk dat ik, als ik in een relatie zit, die ook niet zo op het spel wil zetten, dus als koppel ook niet.” Nou, wij wachten je met open armen op, mister playboy! 😉

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀