Meen jij da? 'Harrie de Hengst keert terug in Ex On The Beach Double Dutch'

Films & Series door Elsemieke

Met nog maar een krappe week te gaan tot de tablet of terror weer zijn werk gaat doen, draait de geruchtenmolen alweer op volle toeren. De officiële cast is bekend gemaakt, maar dat betekent niet dat dit alle kandidaten zijn. Sterker nog: er gaat nog veel meer spannends uit die zee rollen! De nieuwste gossip is namelijk dat Harrie Snijders (a.k.a. Harrie de Hengst) mee doet aan Ex On The Beach Double Dutch. OMG.

'Harrie de Hengst keert terug in Ex On The Beach Double Dutch

Harrie Snijders is een realityster die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Hoewel we hem oorspronkelijk kennen van Ex On The Beach Double Dutch, heeft 'hij inmiddels genoeg bekendheid verworven ná de show. In oktober werd bekend dat 'de Dekhengst' off the market was, maar inmiddels is Harrie weer vrijgezel. Het gerucht gaat zelfs dat onze favoriete playboy dit seizoen uit het water springt. De website Verraderlijk ontdekte namelijk dat Harrie de gehele original cast van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach Double Dutch volgt, en zij hem ook. Oh my gosh!

Het liefdesleven van Harrie de Hengst
Het liefdesleven van Harrie Snijders is op zijn zacht gezegd bijzonder te noemen. Van zijn losbandige escapades tijdens Ex On The Beach Double Dutch tot aan trio's met andere celebs: Harrie hield er een wild leven op na. Tótdat hij zijn vriendin DJ Madam Julie ontmoette. Je kent haar misschien van het nummer 'Speciaal' met Frenna en Boef. Toch was deze lovestory maar van korte duur, want Harrie de Hengst is weer een single boy! In de Youtube-serie ‘Bij Andy in de Auto’ vertelde hij eerder: “Ik heb geen vaste relatie. Ik had tóen een relatie en ik heb er een leuke tijd mee gehad. Ik kwam er achter dat ze niet bij me paste." Wij zijn heel benieuwd of het hem bij Ex On The Beach Double Dutch wel lukt.