Lifestyle

Shorties opgelet: met deze tips lijkt jij langer op foto's

Nederlanders zijn bekend om hun lengte. De gemiddelde Nederlandse vrouw is 167 cm en een man 181 cm. Helaas is niet iedereen zo lang. Speciaal voor alle shorties hebben wij 5 tips waarop jij langer lijkt op foto's!

Zo lijk jij langer op foto's

1. Ga zitten

De eerste tip is eigenlijk een hele logische, ga zitten. Als je zit dan valt het namelijk niet op dat je kleiner bent. Waarop dan? Bijvoorbeeld op een hekje, een bank of op een trap!

2. Neem een foto van onder

Misschien heb je ooit gehoord van het kikkerperspectief. Dit is een perspectief waarbij de foto van onderen genomen wordt. Doordat je omhoog fotografeert, lijk je langer. Een super simpele oplossing!

3. Handen omhoog

Als je een foto maakt waarop je handen omhoog zijn, dan gaat de aandacht meer naar je armen toe. Hierdoor valt het minder op dat je wat kleiner bent. Ook maak je jezelf natuurlijk letterlijk langer.

4. Kruis je benen

Als jij je benen kruist op een foto dan creëer je een de optische illusie dat je langer bent. Je lijkt met deze pose ook slanker. Een win-winsituatie dus!

5. Samen een foto

Wil je een foto maken met iemand die een heel stuk langer is dan jij? Laat diegene dan een paar stappen naar achter doen. Hierdoor lijken jullie ongeveer even lang en valt het niet op dat jij veel kleiner bent.

Wil je meer tips op goed op foto's te staan? Lees dan ook:

8 tips om flatterend op de foto te staan

5 tips voor de perfecte Instagram foto

Deze stad heeft sinds kort een roze muur waar je de perfecte Instagramfoto maakt

Beeld: Unsplash: Benjamin Combs
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved