News

Deze stad heeft sinds kort een roze muur waar je de perfecte Instagramfoto maakt

1

Ken je die pink wall in Los Angeles waar alle it girls een foto maken? Je hoeft geen vliegticket meer te kopen voor de perfecte Instagramfoto. Zo'n roze muur hebben we nu ook in Nederland! Dit muurtje is nu al een gigantische hit op Instagram en dé hotspot voor alle it girls. Je hoeft namelijk alleen een leuke pose aan te nemen en de muur doet de rest. Jouw nieuwe profielfoto is gemaakt! Hier lees je naar welke stad je moet afreizen.

De Hofbogen

Sinds vorige week is Rotterdam een fotogenieke plek rijker! Bij de Hofbogen vind je een roze muur, perfect voor jouw Instagramkiekjes. Deze plek is nu al een hit op Instagram! De roze droom is gerealiseerd door Samsung, en geïnspireerd op de beroemde pink wall in Los Angeles. Daar staan mensen zelfs in de rij om een kiekje te maken voor de muur! Zo bont is het nog niet in Rotterdam, dus ga er snel heen nu het nog rustig is. 

Blogger

Deze speciale muur hebben we te danken aan blogger Sandra Kleine Staarman. "De meeste modetrends vinden plaats in Amsterdam, maar juist Rotterdam is de stad waar alles kan. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Limburg maar woon al elf jaar in Rotterdam. En dit vond ik goed passen in de stad. En als ik zie hoeveel met name meiden al aan berichten sturen, dat is ongelooflijk. Er is een droom uitgekomen," zegt de blogger tegenover Metro. 

 

Een bericht gedeeld door M E R Y 👑 (@mery333) op

 

Een bericht gedeeld door Maud Paulis (@maud_ap) op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 8 maanden geleden Lindaaa

    het is maar een roze muur, moeten we ons daar nou zou druk om maken? en ik ken geen een van die meiden, ze zijn niet eens bekend

  1. 1