Astrologie

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Vissen

sterrenbeelden-passen-bij-vissen

Er staat veel meer beschreven in de sterren dan jij denkt. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld je ook vertelt welke andere sterrenbeelden er het beste bij jou passen? Dit artikel is voor alle meiden met het sterrenbeeld 'Vissen' onder ons. Deze sterrenbeelden passen het beste bij Vissen!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De grootste overeenkomst tussen deze twee sterrenbeelden is de mate van gevoeligheid. Daarnaast kennen ze ook veel empathie. Van felle discussies zal in deze relatie waarschijnlijk geen sprake zijn, want zowel Kreeft als Vissen is bang om de ander te kwetsen. Zorg er wel voor dat jullie wel eerlijk tegen elkaar durven te zijn, ook als er iemand moet worden gekwetst.

Kreeft is vaak materialistisch en hecht veel waarde aan luxe, in tegenstelling tot Vissen. ‘Less is more’ is het motto van vissen. Beide sterrenbeelden zullen hier toe moeten geven, om een goede middenweg te vinden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Vrijheid is een pre voor jullie allebei. Het is belangrijk dat jullie je vooral niet te veel met elkaar bemoeien en vooral respect hebben voor de vrijheid van de ander. Hier zijn jullie het beiden over eens, dus van jaloezie zal niet snel sprake zijn.

Soms kan Schorpioen nogal fel overkomen, omdat hij/zij overtuigd is van de eigen mening. Dit kan bij Vissen nog weleens in het verkeerde keelgat schieten, omdat Vissen juist erg gevoelig is van karakter. Wanneer er vaak discussies ontstaan kan dit voor de nodige spanningen zorgen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Juist de verschillen tussen deze twee maken Vissen en Steenbok een goede match. Waar Vissen gevoelig is, is Steenbok juist behoorlijk hard van karakter. Tussen deze twee sterrenbeelden kan deze directheid juist voor een goede match zorgen. Vissen voelt zich veilig bij steenbok. De vonk zal niet direct overspringen, want jullie moeten elkaar echt een stuk beter leren kennen voordat er een romantische relatie zal ontstaan.

Ook bij deze relatie is het belangrijk dat Steenbok niet te fel moet zijn in discussies. Houd vooral rekening met de gevoeligheid van Vissen om geen langdurige ruzies te veroorzaken. Maar het moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Ook Vissen moet proberen te wennen aan het kortere lontje en de koppigheid van Steenbok.

Beeld: about time