Astrologie

Dit zijn de vier vriendelijkste sterrenbeelden

vriendelijkste-sterrenbeelden

Sommige mensen klikken met elkaar, anderen simpelweg niet. En wist jij ook al dat dat heel veel te maken kan hebben met je sterrenbeeld? Dit zijn namelijk de vier vriendelijkste sterrenbeelden!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuw is fierce, beschermend en onwijs sterk. Het zijn echte leiders en ze houden van plezier maken met hun naasten. Daarnaast zijn ze erg flirterig en hebben ze intens veel liefde om te geven. Ze zijn charmant en stralen veel positieve energie uit. Ook zijn het geweldige vrienden en maken ze altijd tijd vrij voor de mensen waar ze van houden. Leeuw is als het ware de lijm die de vriendengroep bij elkaar houdt! Geen verbazing dus dat zij als één van de vriendelijkste sterrenbeelden worden gezien.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen zijn de echte lifes of the party. Ze houden van sociale aangelegenheden en zeggen nooit nee tegen een feestje. Daarbij zijn ze ook ontzettend goed in feestjes hosten. Het verbaast ons dan ook niet dat Weegschaal een van de vriendelijkste sterrenbeelden is! Ze doen echt moeite om iemand te leren kennen en zullen altijd aardig reageren. Daarbij zijn het hele goede vrienden en zullen ze altijd voor je klaarstaan als er iets is.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter houdt van avontuur en nieuwe mensen ontmoeten. Ze zijn over het algemeen erg extravert en houden van vriendschappen sluiten. Ze zijn erg direct en zeggen altijd waar het op staat, maar nooit op een onbeschofte manier. Ze hebben geen moeite met mensen leren kennen en stralen een en al liefde uit. De Boogschutter is dus zeker één van de vriendelijkste sterrenbeelden!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn echte dromers en erg creatief. Ze tonen veel compassie naar de mensen waar ze van houden. Daarbij zijn ze heel gevoelig en voelen ze veel empathie. Ook zijn ze erg spiritueel en stralen ze een soort helende energie uit, wat hun geliefden erg kan helpen. Daarnaast zijn Vissen heel onbaatzuchtig en willen ze altijd mensen aan het lachen maken. Ook zij worden dus gezien als hele vriendelijke mensen!

Beeld: virgin river