Astrologie

In deze realityserie hoor jij thuis volgens je sterrenbeeld

realityserie-sterrenbeeld

Ben jij een échte fan van reality-shows? Dan zou jij vast graag willen weten bij welke show jij het beste past volgens je sterrenbeeld. Wij hebben daarom alle sterrenbeelden voor je op een rijtje gezet met de bijpassende reality-show. Zoek snel je sterrenbeeld op en kom erachter waar jouw fame ligt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, je sterrenbeeld verklapt het al een beetje… Als jij uit de zee komt lopen dan zullen de kijkcijfers van Ex On The Beach hoe dan ook omhoog schieten! Jij zou een populaire chick worden in de villa die niet vies in van een beetje aandacht, maar als jij je pijlen op iemand richt is hij van jou!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Oh, Oh Cherso is dé reality-show voor jou, Vissen! Jij bent niet vies van een feestje en leeft je leven zoals jij dat wil. Dat kan soms weleens voor een beetje drama zorgen, want een beetje stoken dat is ook een van jouw hobby’s. Dat vinden wij stiekem alleen maar leuk anders zouden we dit programma ook niet kijken natuurlijk. Oeps!

Ram (21 maart – 19 april)

Jij houdt wel van een beetje avontuur en geeft jezelf helemaal bloot, Ram. Adam Zkt. Eva. Zonder kleding op een strand lopen is alleen niet je dagelijkse bezigheid, dus af en toe kan het best een beetje spannend zijn. Zal jij je Adam hier vinden of vind je hem toch met kleren aan? Who knows…

Stier (20 april – 20 mei)

Stier, van een beetje aandacht ben jij niet vies, daarom is het programma De Bachelorette op jouw buik geschreven. Een grote groep mannen die er alles aan doen om jouw hart te veroveren klinkt dat niet als muziek in de oren? Toch ben jij degene die uiteindelijk the one moet kiezen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent een plaatje om te zien, Tweelingen. Daarom is Holland’s Next Topmodel is dan ook echt jouw programma! Je bent super ambitieus en als je iets wil dan lukt het jou gewoon. Stress komt niet voor in jouw woordenboek, want ooit komt het goed of het nu binnen een maand is of binnen een jaar.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, volgens jouw sterrenbeeld vind jij het af en toe heel moeilijk om knappe boys niet aan te raken… Daarom zou een deelname aan Too Hot To Handle een hele uitdaging voor jou zijn en wie weet lukt het je met gemak…

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als er iemand van een beetje luxe houdt dan ben jij het wel, Leeuw. Of het nu prive-jets, designer tassen of de mooiste schoenen zijn, jouw hart bonkt hierdoor als een gek! Je zou dan ook perfect passen in de familie van de Kardashian met hun reality-show Keeping up with the Kardashians.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, verloofd zijn met iemand zonder hem in het echt gezien te hebben is best wel een beetje heavy toch? Bij Love is Blind gaat het er toch echt zo aan toe… Sommige denken dan hell no dat doe ik niet, maar jij denkt ‘yolo, let’s go for it.’ 

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Volgens jouw sterrenbeeld is First Dates hét programma voor jou, Weegschaal. Een blind date hebben met iemand die je niet kent en vervolgens een ongemakkelijke date hebben of juist een hele gezellige date. Het kan allemaal!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, ooit zal jij de ultieme relatietest aan moeten gaan met je lover en er is geen betere relatie test dan een deelname aan Temptation Island. Denk je dat jij die verleiding kan weerstaan? We hope so.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent een echte avonturier, dus pak je koffers maar vast in, Boogschutter. Jij hoort namelijk thuis op het Expeditie Robinson eiland. Sorry! Wij bedoelen natuurlijk niet je koffers, maar alleen de spullen die echt van levensbelang zijn… Voor eten en drinken moet je zelf zorgen samen met je team. Tja, dan zit er af en toe weleens een sprinkhaan tussen het eten… Good luck!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij staat bekend als de meid met het luxe leventje, want je bent bijna nooit tevreden met iets. Toch zijn er heel veel mensen die het veel zwaarder hebben dan dat jij denkt en misschien moet jij jezelf eens vergelijken met mensen van Mijn Leven in Puin, dan word je vanzelf tevreden en ben je blij met alles wat je hebt, Steenbok.