Astrologie

Oei! Deze dingen vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

Roos-Sanne
vergeet-sterrenbeeld

We vergeten allemaal wel eens iets en dat is helemaal niet erg. Maar vergeet jij nou structureel verjaardagen? Of dat éne product mee te nemen na je bezoekje aan de supermarkt? Dan kan dit aan de sterren liggen! Dit vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Jij bent een heel punctueel sterrenbeeld waardoor jij een afspraak nooit vergeet. Maar toch vind je het soms lastig om je stem te verheffen en voor jezelf op te komen. Het is belangrijk dat je weet dat jouw mening gehoord mag worden en dit vergeet jij nog wel eens.

Stier (20 april – 20 mei)

Wanneer iemand jou iets heeft misdaan, kan je hier soms lang mee blijven zitten. Het blijft maar door je hoofd heen malen en je hebt moeite met anderen te vergeven, ook wanneer zij oprecht spijt hebben. Vergeet dus niet dat mensen soms wél een tweede kans verdienen, lieve Stier!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Vaak vindt jij het lastig om te luisteren. Dit is niet iets wat je met opzet doet, maar vaak gaan de dingen die jou vertelt worden het ene oor in en het andere oor weer uit. Hierdoor vergeet jij vrijwel alles wat er gezegd wordt! Tenzij het over juicy gossip gaat, dan ben jij ineens één en al oor… 😉

Kreeft (21 juni – 22 juli)

In tegenstelling tot de Stier, vergeet jij júíst alles wat mensen jou misdaan hebben! Hoewel dit soms een goede eigenschap kan zijn, kan dit ook flink tegen jou werken. Die ene ex die jou zo’n pijn heeft gedaan? Dat ben jij zo vergeten; je bent gewoon dankbaar voor jullie ‘mooie’ tijd samen.

Lees ook
Volgens je sterrenbeeld is dit de beste carrière voor jou

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Dat jij een groot ego hebt, is geen geheim. Je zit bomvol trots en kan goed voor jezelf opkomen. Maar hierdoor kun jij anderen soms juist vergeten! Houd daarom in je achterhoofd dat iedereen er net zo veel toedoet als jijzelf. Geef mensen de kans om te vertellen wat ze willen zeggen en probeer niet al te dominant over te komen. You’ve got this!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als het aankomt op leuke feestjes of belangrijke afspraken, ben jij the absolute worst! Jij vindt het altijd heel belangrijk om voor dingen uitgenodigd te worden, maar of je ook daadwerkelijk gaat is nog het volgende. Nog voordat jij kan RSVP’en, heb je al een andere afspraak gepland staan. Ja, dat plannen zal altijd een dingetje blijven, vermoeden wij!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je sterrenbeeld zegt het al: jij wil afgewogen keuzes maken, maar daardoor vergeet je soms dingen voordat je erover uit bent. Iedere keer moeten bepalen wat de beste keuze is om te maken, kan soms heel lastig zijn. Jij bent niet de snelste in het besluiten wat je gaat doen, waardoor je het soms al vergeet. Dus, tipje voor jou: stop met uitstellen ;).

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen: jij bent het enige sterrenbeeld dat niets vergeet! Ondanks dit een goede eigenschap is, kan dit ook in je nadeel werken. Je focust je vooral op de negatieve dingen en jij vergeet het nooit wanneer iemand je iets heeft misdaan. Heeft iemand ooit een nare opmerking naar je gemaakt? Dan zal je dit nooit écht loslaten. Again, over het algemeen is dit een geweldige eigenschap. Maar probeer je soms iets meer op de positieve dingen te focussen!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Vaak vind je het lastig om in te zien of toe te geven wanneer je fout zit. Hierdoor vergeet jij met enige regelmaat je excuses aan te bieden. In discussies ben jij geneigd het laatste woord te hebben, wat het soms alleen maar erger maakt. Reflecteer daarom ook op je eigen gedrag en vergeet niet je excuses aan te bieden wanneer dit terecht is.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Succes en eigenwaarde haal jij nog wel eens door elkaar. Wanneer jij je ene doel na je andere doel behaald, kan je je soms beter voelen dan anderen. Hierdoor zie jij de mensen om je heen niet als gelijkwaardig, omdat ze niet op jouw niveau zitten. Daarom is de tip aan jou: vergeet niet dat ieder persoon evenveel waard is. Hoe veel – of in jouw mening, weinig – iemand ook bereikt heeft.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij houdt van plannen en bent eigenlijk altijd bezig met de toekomst. Hoewel dit vaak goed van pas komt, vergeet je hierdoor wel om in het moment te leven. Je gedachten zijn soms all over the place, waardoor je er mentaal niet helemaal bij bent. Probeer je gedachtes een beetje onder controle te houden en iets minder af te dwalen.

Lees ook
Dit huisdier past het beste bij je volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Iets dat jij soms vergeet, is het nemen van verantwoordelijkheid over je acties. Het liefst vermijd je alle conflicten en plaats je jezelf in de slachtofferrol. In die situatie zou je eigenlijk willen verdwijnen om ruzie te voorkomen. Maar onthoud dat het belangrijk is voor jullie band dat je verantwoordelijkheid neemt over je acties.