Astrologie

Deze dingen vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

vergeet-sterrenbeeld

We vergeten allemaal wel eens iets en dat is helemaal niet erg. Maar vergeet jij nu structureel verjaardagen? Of dat éne product mee te nemen na je bezoekje aan de supermarkt? Dan kan dit aan de sterren liggen! Dit vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

Ram, jij bent een heel punctueel sterrenbeeld waardoor jij een afspraak nooit vergeet. Maar toch vind je het soms lastig om je stem te verheffen en voor jezelf op te komen. Het is belangrijk dat je weet dat jouw mening gehoord mag worden en dit vergeet jij nog wel eens.

Stier (20 april – 20 mei)

Wanneer iemand jou iets heeft misdaan, kan je hier soms lang mee blijven zitten. Het blijft maar door je hoofd heen malen en je hebt moeite met anderen te vergeven, ook wanneer zij oprecht spijt hebben. Vergeet dus niet dat mensen soms wél een tweede kans verdienen, lieve Stier!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Vaak vind jij het lastig om te luisteren, Tweelingen. Dit is niet iets wat je met opzet doet, maar vaak gaan de dingen die jou verteld worden het ene oor in en het andere oor weer uit. Hierdoor vergeet jij vrijwel alles wat er gezegd wordt! Tenzij het over juicy gossip gaat, dan ben jij ineens één en al oor… 😉