Astrologie

Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn echte beauty’s

Celine
sterrenbeeld-beauty's

Ons sterrenbeeld vertelt ons altijd veel over ons innerlijk, maar heeft ook invloed op onze uiterlijke kenmerken. Want vrouwen met dit sterrenbeeld zijn échte beauty's!

Vissen (18 februari – 20 maart)

Als jouw sterrenbeeld Vissen is, dan ben je waarschijnlijk een echte beauty! Volgens astrologen worden vrouwen met dit sterrenbeeld namelijk vaak het knapst gevonden. Het knapste aan de Vissen zijn haar ogen!

Ben jij geen Vissen? Geen zorgen! Misschien ben jij wel één van de volgende 4 sterrenbeelden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Ook vrouwen die Weegschaal als sterrenbeeld hebben zijn échte beauty’s. Ze zijn charmant, zacht en gewoonweg enorm knap!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De vrouwelijke Leeuwen vallen vooral op door hun prachtige lippen en wangen. En dan hebben we het nog niet eens over hun boobies gehad!

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen staan bekend om hun engel-achtige gezicht. Daardoor lijkt het af en toe haast alsof ze uit een ander universum komen.

Ram (21 maart – 19 april)

Ook Rammen zijn échte beauty’s! Rammen hebben namelijk een prachtig gezicht, met sterke gezichtskenmerken.

Lees ook
Spicy! Déze 4 sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer

Astrologie is geen wetenschap!

Toch moeten we wel even meedelen dat astrologie geen wetenschap is. Dus wees vooral niet getreurd als jouw sterrenbeeld niet tussen dit rijtje staat. Astrologen hebben verbanden en patronen ontdekt tussen de stand van sterren en planeten op de dag en tijd dat je geboren bent en verschillende karaktereigenschappen en uiterlijke kenmerken. Maar dit betekent niet dat alle Vissen mooie ogen hebben en alle Stieren koppig zijn. Dus, neem deze info met vooral met een korreltje zout en mocht je sterrenbeeld er wél tussen staan, steek het compliment dan maar in je zak!

Bron: fem-femBeeld: pinterest