Food

Haal nu bij Albert Heijn mini chocoladekruidnoten voor op brood

albert-heijn-mini-chocoladekruidnoten

De man met zijn rode mijter en lange baard staat te popelen om weer een bezoekje te brengen aan Nederland. Het duurt nog een paar maandjes voordat zijn stoomboot daadwerkelijk aan gaat meren, maar het is nooit te vroeg om alle lekkernijen in huis te halen. Je kent de overheerlijke chocoladekruidnoten wel, maar deze zijn nóg lekkerder!

Kruidnoten

Onze zomerse tan zit er nog op, maar we zijn alweer volop bezig met het volgende seizoen. Zoals je vast wel hebt gezien liggen de winterse snacks al in de supermarkten en je hebt misschien zelf al de eerste zak kruidnoten achter je kiezen zitten. Ook wij, op de Girlscene redactie, kunnen er geen genoeg van krijgen! Naast de normale pepernoten en kruidnootjes, zijn er onwijs veel verschillende varianten. Van salted caramel en appeltaartsmaak tot aan aardbei-vanille coating en niet te vergeten de klassieke chocoladekruidnoten. Deze lekkere bites zijn hartstikke verslavend, maar deze supermarkt komt nu met een snack die we al helemáál niet kunnen afslaan. Albert Heijn heeft nu mini chocoladekruidnoten te koop en wij gaan zeker niet wachten tot 5 december om deze uit te proberen 😉

Strooifeest op brood

De bolletjes kun je vinden onder de naam ‘Strooifeest Kruidnootjes Mix’. Het is een mix van bruine en witte chocoladenootjes. Ze smaken net zo lekker als de normale chocoladekruidnoten, maar dan een slagje kleiner. Dit formaat is perfect voor een kleine snack, of om door een bepaald gerecht of maaltijdje heen te gooien. De mini chocoladekruidnoten van Albert Heijn zijn bijvoorbeeld de ideale maat voor op brood. Denk aan ‘Schuddebuikjes’, maar dan mét chocolade! Hoe lekker wil je het hebben? Ook kan je ze door je ochtend kwark mengen, verwerken in een heerlijk winters toetje of lekker uit het vuistje.

De kruidnootjes mix van eigen merk is helaas niet online te bestellen. Je kunt wel de winkelvoorraad controleren op de website of app en dan weet je zeker dat je niet misgrijpt in de supermarkt. Van ons hoef je niet te wachten totdat de winter is aangebroken, dus wij zouden zeggen; inslaan!

Voorbereiden op Sinterklaas

Het duurt nog een paar maandjes, maar het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op de feestdagen. Tijdens kerst pakken we altijd groots uit en goedheiligman Sinterklaas mag natuurlijk niet vergeten worden. Naast ons maagje rond eten met de mini chocoladekruidnoten van Albert Heijn, zijn er nog genoeg andere leuke snacks om onze visite mee te verrassen. Organiseer je een diner en kan je wel wat inspiratie gebruiken voor een overheerlijk dessert? Misschien is deze kruidnoten cheesecake met witte chocolade wel wat voor jou! Tijdens het eten kan een verrukkelijk drankje niet ontbreken. Voor alle zoetekauwen die over de vloer komen, hebben we een lekkere kruidnoten cocktail voor je op het menu staan. Dit 18+ drankje is binnen een hand omdraai uitgeserveerd en smaakt net zo goed als ie eruit ziet. Eet smakelijk!