News

Dit zijn Girlscene's best gelezen artikelen van 2019

De laatste oliebollen zijn opgegeten, de vuurpijlen afgestoken en de kerstbomen verdwijnen weer naar zolder. We zijn ready voor 2020! Toch willen wij van Girlscene nog één keertje terugblikken op het afgelopen jaar. Speciaal voor jullie: de 10 best gelezen artikelen van 2019 op een rijtje. Bedankt voor het afgelopen jaar! Proost op een gezond en gelukkig twenty-twenty met nog veel meer artikelen van ons, voor jullie.

10. Temptation Island's Demi betrapt Sidney op vreemdgaan en filmt alles

Op nummertje 10: het Temptation-koppel Demi en Sidney valt toch uit elkaar nadat Demi haar lover met een andere dame in bed betrapt. Ze filmt alles en zet dit online. Voor het artikel inclusief beelden, moet je hier wezen. 

9. Temptation Island-Yasmins nieuwe track 'Dronken van Liefde' lijkt verdacht veel op deze megahit

Temptation Island-Yasmin, ex-liefje van Thomas Cox, bracht afgelopen jaar het nummer 'Dronken van Liefde' uit. Maar lijkt dit nummer niet verdacht veel op een hit van de knappe Shawn Mendes? Lees het artikel, luister de liedjes en speak for yourself.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose) op

8. Rodanya gaat vreemd tijdens Temptation Island 2019

2019: het jaar van het meest saaie seizoen van Temptation Island ever. Het leek er even op dat er écht helemaal niks meer ging gebeuren op het eiland der verleiding, maar daar was ineens Danicio. Was Rodanya toch wel te ver gegaan op het eiland? Lees het in dit artikel.

7. Zo zag Lil' Kleine's vriendin Jaimie er vóór alle ingrepen uit

Jullie waren in 2019 erg benieuwd hoe Jaimie, de vriendin van rapper Lil' Kleine, eruitzag vóór alle ingrepen. Girlscene vond een video van de Amsterdamse en schreef er een artikel bij. Dit artikel was zo populair dat het op plaats 7 van best gelezen artikelen van 2019 staat. Benieuwd naar Jaimie en de oude beelden? Klik dan hier.

6. Deze 3 BN'ers doen mee als verleidsters aan Temptation Island VIPS 2019

Jullie HOUDEN van Temptation Island en alles wat daarmee te maken heeft en daarom heeft dit artikel het ook zo goed gedaan. Hierin werden namelijk de drie mogelijke koppels bekend gemaakt én bekende verleidsters genoemd. Inmiddels zit het seizoen er alweer op en weten we dat onze voorspellingen bijna juist waren. Benieuwd naar het hele artikel? Je leest 'm hier.

5. Deze koppels hebben 2020 niet gehaald

Dit jaaroverzicht bleek erg gewild en werd enorm vaak gelezen. Nummertje vijf in de lijst van best gelezen artikelen van 2019. Hierin vond je alle relevante koppels die in 2019 een punt achter hun relatie hebben gezet. Heb jij het artikel nog niet gelezen? Hier moet je zijn.

4. Temptation Island's Megan ziet er opeens héél anders uit

Bijna onherkenbaar verscheen Temptation Island-deelneemster Megan afgelopen jaar op Instagram. Ze plaatste de foto nadat ze een behandeling onderging in Turkije voor een nieuw gebit. Benieuwd naar het hele verhaal? Dat lees je hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

3. Bij HEMA boek je nu een bungalow met de meiden voor een prikkie

Op vakantie met je besties? Dat leek jullie wel wat. Het artikel over bungalows voor een prikkie bij HEMA ging namelijk keihard. Helaas is de actie niet meer geldig, maar wie weet: misschien komt HEMA binnenkort nog eens met zo'n top actie. Hier lees je het artikel.

2. Love Island's Martin 'heeft een relatie met EOTB-babe Yasmine'

Het een-na-best gelezen artikel van 2019 gaat over de mogelijk liefdesrelatie tussen Love Island's Martin en EOTB's Yasmine. Sebastiana, ex van Martin, leek dit te bevestigen in haar Instagram Story. Lees hier het hele verhaal. Leuk: kort na dit artikel maakte de twee hun relatie Insta official

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yasmine Cécilia (@yasminepierards) op

1. Weer een grote Photoshopfail gespot op de kerstkaart van de Kardashians

Dit is het best gelezen artikel van afgelopen jaar en heeft alles te maken met de kerstkaart van de familie West. Kim Kardashian West biechtte bij The Ellen DeGeneres Show namelijk op dat er wat gesleuteld is aan de kerstkaart die ze met haar volgers deelde. Dochter North wilde niet meewerken aan de familiefoto en dus werd zij er later in gephotoshopt. Lees hier het hele artikel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved