Weer een grote Photoshopfail gespot op de kerstkaart van de Kardashians

News door Elsemieke

Dat Kim Kardashian niet vies is van een beetje Photoshop hier en daar, wist je vast al wel. Maar nu blijkt dat ze ook haar kinderen regelmatig tot een betere versie knipt en plakt. In The Ellen DeGeneres Show gaf de realityster zelf toe dat ze dochtertje North op de kerstkaarst van de Kardashians photoshopte en dit is de reden. 

Kim Kardashian geeft toe aan wensen van kleine diva 

De tijd waarop we allemaal massaal een kerstkaart de wereld insturen is weer aangebroken, en wat is er nu leuker dan een vrolijke kerstkaart met heel je familie erop? Yes, dat dacht de familie Kardashian dus ook. Zul je alleen net hebben dat niet iedereen wil meewerken op het moment dat het plaatje geschoten wordt. Zucht. Dat gebeurde ook bij de kleine North West. Op de dag dat de hele family klaar moest staan voor hét ultieme insta-momentje wilde de kleine spruit niet meewerken. Dat gaf beautyqueen en instababe Kim Kardashian toe in The Ellen DeGeneres Show. 'Ze was aan het huilen, omdat ze haar haar op een bepaalde manier wilde.' De realityster gaf toe aan de wensen van de kleine North en dus kwam de fotograaf een dag later langs om de kleine diva te vereeuwigen in de populaire family picture. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Meerdere Photoshopfails

Het is niet de eerste keer dat Kim Kardashian toegeeft aan de grillen van haar vier kleine wondertjes North (6), Saint (4), Chicago (1) en Psalm (7 maanden). Zo photoshopte ze tijdens de instafoto voor Halloween al dochtertje Chicago in haar haar armen, omdat het meisje bang was voor papa Kanye in een dinopak. Oeps! Vorig jaar verscheen er zelfs helemáál geen kerstkaart van de Kardashians vanwege de ruzie tussen Kim en Kourtney K. Aaaargh! Gelukkig maar dat de kersttraditie dit jaar dus wél in ere is gehouden. Nemen we dat beetje Photoshop maar voor lief. 

Check hier de Photoshopfail van vorig jaar. 

Beeld: BrunoPress