News

Oeps: Kim Kardashian begaat genânte photoshopfail

Je huid iets egaler maken of je tanden een tint witter laten lijken. Veel celebs photoshoppen regelmatig iets aan hun foto's. Het doel is natuurlijk om dit zo subtiel mogelijk te doen. Kim Kardashian doet dit al jaren, maar heeft blijkbaar niet geleerd van haar fouten. Mrs Kardashian gaat wederom de fout in en dit keer om haar taille (nóg) smaller te laten lijken. Helaas heeft ze geen rekening gehouden met de auto die achter haar op de foto stond... Ai!

Zie jij het?

Dat Kim Kardashian haar foto's regelmatig bewerkt is geen geheim, maar aan de foto die zij gisteren plaatste op haar Instagram-account was wel héél overduidelijk gesleuteld. Zie jij wat er fout is gegaan op onderstaande foto?

Photoshopfail

Uiteraard ging het internet helemaal los. Naast het feit dat iedereen het broekje verafschuwde had iedereen het over de misvormde auto (?!) op de achtergrond. Hoewel het meer lijkt op een ruimteschip, was dit op de originele foto toch echt een auto. Kim probeerde op de foto haar zandloperfiguur extra te accentueren door haar taille smaller te maken. Ze had alleen niet door dat ze niet alleen haar taille, maar ook de achtergrond versmalde. Check hieronder de originele foto. Oeps, Kim de volgende keer je foto iets beter checken voordat je 'm uploadt...

Beeld: Bruno Press | Bron: Dailymail.co.uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved