News

Temptation Island-Yasmins nieuwe track 'Dronken van Liefde' lijkt verdacht veel op deze megahit

Van actrice tot Temptation Island-kandidaat, Yasmin Karssing lijkt van alle markten thuis. Na haar deelname aan de ultieme relatietest samen met Thomas Cox besloot ze het over een andere boeg te gooien. Ze is gaan zingen en vandaag lanceerde ze haar eerste nummer: dronken van liefde. Wij beluisterden het nummer, maar dachten dat we per ongeluk een andere plaat hadden aangezet... Oeps! 

Temptation's Yasmin brengt nummer uit

Yasmin kan naast acteren dus blijkbaar ook zingen. Ze brengt vandaag haar eerste plaat uit 'Dronken van liefde'. Zou dit trouwens slaan op Thomas? Anyway, wij hebben natuurlijk meteen het nummer geluisterd op de redactie. Bij het horen van het intro dachten wij eerst dat we een ander nummer hadden aangezet. Het intro van het nummer lijkt namelijk verdacht veel op een nummer dat we al kennen... Beter goed gejat, dan slecht bedacht? Luister hieronder het nummer en check of jij hetzelfde denkt...

Dronken van liefde

Wij moesten bij het intro van 'Yazzie's' nummer Dronken van liefde gelijk denken aan het nummer 'Treat you Better' van Shawn Mendes. Het is uiteraard niet exact hetzelfde, maar het lijkt erop dat ze door dit nummer wellicht wel is geïnspireerd. Of waren ze tijdens het maken van de beat dronken van liefde ;-)? Beluister hieronder het nummer van Shawn Mendes en oordeel zelf.

Verder vinden wij het een lekker nummertje en voegen wij hem toe aan onze office playlist.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved