Celebs

Alles wat je wil weten over Lil' Kleine

Hij rijdt in peperdure auto's, verblijft in luxe hotels en draagt designermerken: Lil' Kleine heeft het wel gemaakt en dat showt hij graag. In 2015 brak hij door met zijn nummer Drank & Drugs en inmiddels is hij een van Nederlands bekendste artiesten. Naast rappen doet hij meer. Wij vertellen je alles over zijn carrière, relatie en de laatste gossip. 

Lil' Kleine documentaire

Wanneer je aan Lil' Kleine denkt denk je (naast zijn bekende nummers zoals 'drank & drugs') aan veel flessen champagne, dure horloges en merkkleding. De rapper houdt namelijk wel van een luxe leventje en eigenlijk vinden wij het ook erg interessant om dit te volgen. Sinds kort heeft hij zijn eigen docuserie op Youtube. Je leert hier de persoon achter Lil' Kleine, Jorik Scholten, beter kennen. Naast zijn leven als artiest heeft hij namelijk ook een relatie en is hij vader. Bekijk de eerste aflevering hieronder. 

Lil' Kleine's echte naam (én lengte)

Omdat Lil' Kleine bij de vrouwen goed in de smaak valt, hebben we wat leuke feitjes over hem die we met jullie delen. Hij is geboren op 15 oktober 1993 in Amsterdam, zijn sterrenbeeld is Weegschaal. Naast dat hij muzikant is doet hij heel af en toe ook wat werk als acteur. Zijn leven als miljonair is voor de buitenwereld geen geheim: hij rijdt in een Range Rover Sport en kocht in februari een huis van €995.000. Alle andere feitjes (waaronder zijn lengte) lees je hier

Lil' Kleine's en zijn vriendin Jaimie Vaes

Voordat Lil' Kleine een relatie kreeg met Jaimie Vaes, was hij samen met Monica Geuze, maar dit was een erg onstabiele relatie. Jaimie en Jorik leerden elkaar kennen toen Lil' Kleine nog een relatie had met Monica en dat klikte blijkbaar erg goed.

Jaimie Vaes en Lil' Kleine leerden elkaar kennen achter de schermen door hun liefde voor kleding. Ze heeft de styling van Lil Kleine's hel tour gedaan en ze werkt ook mee aan zijn kledinglijn: Jorik. Dat Jaimie flink wat plastische chirurgie onderging, blijkt uit deze beelden. Samen liet het koppel nog iets aan zichzelf veranderen: ze besloten om hun liefde te vereeuwigen op hun lichaam. In augstus 2018 vroeg Jorik Jaimie ten huwelijk. De bruiloft hebben ze uitgesteld. De reden lees je hier. Dat Lil' Kleine en zijn vriendin graag foto's van hun relatie delen, blijkt uit deze pikante shoot voor LINDA meiden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Lil' Kleine is vader van zoon Lío

In de tussentijd kregen Jaimie en Lil' Kleine een zoontje genaamd Lío Zion Vaes Scholten. Dat maakte Lil' Kleine bekend tijdens een van zijn optredens. Na de bevalling was Jaimie binnen no-time weer in shape, na twee maanden zag ze er al weer zo uit. Ondanks de komst van de baby, had Lil' Kleine weinig last van slapeloze nachten, aangezien hij de verzorging van hun zoon vooral aan de moeder overlaat. Hij geeft zijn zoon alleen dagelijks een flesje. ''Ja, het is gewoon een uurtje op de dag dat hij bij me ligt, omdat ik 'm een flesje geef. Ik kijk er naar uit dat hij iets ouder wordt'', zei hij ooit tegen Shownieuws. Ondanks dat ze vaak schattige kiekjes van hun zoon delen, gaf Jaimie Vaes in een interview met Glamour aan dat de kleine niet helemaal gepland was.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloed is dikker dan water. 🙌🏽♥️

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Lil' Kleine's leidt luxe leventje 

We weten allemaal wel dat Lil' Kleine niet krap bij kas zit. Zo smijt hij regelmatig met geld en geeft hij zijn vriendin dure cadeaus. Een halfjaar geleden besloten hij en zijn vriendin naar een groter huis in Amsterdam te verhuizen, waardoor zijn oude huis te koop kwam, bekijk hier de foto's van zijn vorige 'stulpje'. Zijn nieuwe huis bevindt zich aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het is voor ons geen wonder dat hij dit makkelijk kan betalen, dit is namelijk wat hij per maand verdient. Voor een optreden van 30 minuten vraagt hij dit bizarre bedrag


Lil' Kleine als zakenman

Dat de rapper niet stil kan zitten is ons de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. Naast dat hij druk is met zijn carrière als artiest en acteerwerk, weet hij ook wel af van ondernemen. In 2017 opende hij zijn eigen patatzaak in Amsterdam. Dit liep meteen al storm. Daarnaast kun je tegenwoordig ook uitgaan in zijn eigen feestcafé: 't Lammetje, maar het houdt niet op. Hij heeft ook plannen om zijn eigen drankmerk te lanceren. Voor de ultieme 'Lil' Kleine avond' kun je dus naar zijn feestcafé en zijn eigen drankje drinken ;-). 

Lil' Kleine's bizarre acties

Lil' Kleine is niet de braafste, dat blijkt wel uit zijn acties. Zo gaf hij bijvoorbeeld privéconcerten voor deze zware criminelen, verliet hij na enkele seconden een concert om deze reden, postte hij dit levensgevaarlijke filmpje op Instagram en belandde hij in deze fikse ruzie over Monica Geuze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op


Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved