Celebs

Lil' Kleine ligt zwaar onder vuur door levensgevaarlijk filmpje

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Deze YouTuber komt uit de kast, Selena Gomez scheert haar lokken af en Lil' Kleine ligt flink onder vuur. 

YouTuber Jeroen van Holland heeft een van zijn meest persoonlijke video's ooit online gezet. Het is een coming out video. De YouTuber is uit de kast gekomen in de nieuwe L'HOMO. "Ik weet het al sinds mijn vierde", vertelt de 18-jarige YouTube-ster. "Als vrouwen met me flirten, flirt ik terug. Maar mijn voorkeur gaat echt uit naar jongens." In de video laat hij zien hoe zijn omgeving reageert op zijn mededeling dat hij op jongens valt. Gelukkig krijgt hij alleen maar positieve reacties. Jeroen is ook erg dankbaar voor de reacties van zijn fans. "Ontzettend bedankt voor de overweldigende liefde. Ik had me hier niet beter over kunnen voelen."

Selena Gomez heeft haar lokken afgeschoren. Niet schrikken, ze is nu niet kaal. De zangeres heeft zich een zogeheten undercut-kapsel laten aanmeten. De achterkant van haar haar is opgeschoren. "Altijd een subtiele verandering nodig," schrijft ze bij de foto van haar nieuwe kapsel. Selena's haarstylist Marissan Marino verwacht een nieuwe trend. Ga jij binnenkort voor 'de Selena'?

 

Always need a subtle change. @puma Germany family time 😊 grateful for the welcome!

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Kim Kardashian laat nooit veel aan de verbeelding over, maar gaat nu nóg een stapje verder. De realityster heeft een afdruk van haar lichaam laten maken, de foto's van het proces staan nu op Instagram. Haar intieme delen zijn netjes geblurd. De afdruk van haar naakte lichaam wordt gebruikt voor de fles van haar nieuwe parfum. Zo kan iedereen een naakte Kim in huis halen. Want daar zitten we allemaal op te wachten... 

 

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Lil' Kleine is niet bepaald een perfect rolmodel te noemen. Hij ligt regelmatig onder vuur en ook deze week was het weer raak. De zanger heeft een nieuwe auto gekocht - een peperdure Mercedes - en daarin kan hij ook tv kijken. Lil' Kleine maakte een Instagram Story waarin hij laat zien dat hij naar Wegmisbruikers kijkt onder het rijden. Niet bepaald een goed voorbeeld. Het is niet duidelijk of de zanger hiervoor op het matje wordt geroepen door de politie... 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved