News

Lil' Kleine opent patatzaak en jij kunt hem VANDAAG ontmoeten

1

Het is een spannende dag voor Lil' Kleine. De rapper is de trotse mede-eigenaar van een patatzaak in Amsterdam, dat hij samen met zijn jeugdvriend Daniël Lam runt. Vandaag is het eindelijk zover: de patatzaak opent haar deuren. De zaak loopt nu al storm! Wil jij een zak friet bij Lil' Kleine bestellen? Lees snel verder om te weten waar je moet zijn. 

Het is een drukte van jewelste bij de patatzaak van Lil' Kleine en zijn vriend Daniël. Er is zelfs beveiliging ingehuurd! De patatzaak draagt de naam De Belg en is gevestigd op het Rembrandtplein, tegenover bioscoop Pathé Tuschinski. Op dit moment staan er tientallen fans én cameraploegen bij de patatzaak om het eerste frietje over de toonbank te zien staan. 

"Niets is leuke om vriendschap naar een nieuw level te tillen en samen geld te verdienen," zegt Lil' Kleine over het nieuwe bedrijf dat hij met zijn beste vriend runt. De rapper staat vandaag achter de toonbank, maar hij heeft het helaas te druk met touren om elke dag friet uit te delen. "Elk vrij moment zal Jorik hier ook zijn om te helpen met het snijden van de aardappelen en met het verkopen van patat," zegt Daniël. 

Als je Lil' Kleine wil ontmoeten, moet je snel zijn. Hij is as we speak patat aan het bakken én verkopen. Mocht je dus in de buurt zijn van het Rembrandtplein, ga dan lang om een glimp van hem op te vangen! 

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld: Brunopress 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved