News

YAS: Binnenkort kunnen we losgaan in het feestcafé van Lil' Kleine

Dat Lil' Kleine niet op een houtje hoeft te bijten was voor iedereen al wel duidelijk. Hij rijdt in dure auto's, gaat elke dag uit eten en verscheurt zelfs briefjes van 500. Toch geeft Kleine niet ál z'n geld uit aan materiële dingen en opende hij vorig jaar rond deze tijd zijn eigen friettent, waar hij nog regelmatig te vinden is. Dit jaar investeert hij zijn geld in iets anders, hij opent namelijk zijn eigen feestcafé.

Feestcafé Lil' Kleine
Hoewel het op Instagram lijkt alsof Lil' Kleine al zijn geld uitgeeft aan oesters en champagne, blijkt Jorik toch nog wat geld achter de hand te houden. Zo opende hij vorig een frietzaak en heeft 'ie ook dit jaar grootse plannen. 'Dit jaar open ik ook een feestcafé in Amsterdam en binnenkort start ik mijn eigen kledinglijn. Die deal is onlangs getekend' vertelde Kleine onlangs in een interview.

lil kleine kroeg

Naast optreden en friet bakken opent Lil' Kleine dus ook zijn eigen feestcafé in onze hoofdstad. Hij krijg het er maar druk mee! Wanneer het café precies opent en waar in Amsterdam het zit is nog niet bekend. 

Bron: Show.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved